Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση Αλμωπού Αριδαίας: Την επόμενη εβδομάδα τα σπουδαία

Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στα γραφεία της ομάδας, η Γενική Συνέλευση του Αλμωπού Αριδαίας. Η διοίκηση του συλλόγου έκανε την αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Ο Πρόεδρος Νίκος Κοντάκος χαρακτήρισε πετυχημένη την πορεία της ομάδας, ενώ εξήρε το έργο που γίνεται στις Ακαδημίες.


Σε ό,τι αφορά τα διοικητικά του συλλόγου, και με δεδομένη την ύπαρξη ενδιαφέροντος από μέλη της τοπικής κοινωνίας της Αλμωπίας για ανάληψη της διαχείρισης του Αλμωπού, τονίστηκε πως στην προσπάθεια να παραμείνει ανταγωνιστική η ομάδα δεν υπάρχει η πολυτέλεια αποκλεισμού παραγόντων. Πάντως, ο κύριος Κοντάκος δήλωσε πως θα παραμείνει κοντά στην ομάδα ακόμη κι αν δεν συνεχίσει στη θέση του Προέδρου.


Από τη στιγμή που ο κύριος ενδιαφερόμενος για την ανάληψη της προεδρίας του Αλμωπού απουσίαζε, ήταν αναμενόμενο να αναβληθεί η διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Αυτή προγραμματίστηκε για την επόμενη Παρασκευή, 13/6, στις 9 μ.μ. Σε κάθε περίπτωση, η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την επόμενη χρονιά, με την τωρινή Διοίκηση να φένεται έτοιμη να συνεχίσει το έργο της.




photo: karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *