Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Eφαρμογή του κλιμακωτού ωραρίου (Σαν σήμερα 8/6)

1994 στην Eλλάδα, άρχισε η εφαρμογή του νέου κλιμακωτού ωραρίου εργασίας των απασχολουμένων στο δημόσιο τομέα, τις τράπεζες και τα καταστήματα, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να καταπολεμήσει το νέφος.

1934 πριν 80 χρόνια... στην Eλλάδα υπερψηφίστηκε το κυβερνητικό νομοσχέδιο για το νέο εκλογικό σύστημα, που υποστήριζε το πλειοψηφικό με νομαρχιακή περιφέρεια.

1986 στην Αυστρία, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κουρτ Βαλντχάιμ εξελέγη πρόεδρος της χώρας, εν μέσω κατηγοριών για συμμετοχή του σε ναζιστικές οργανώσεις και για τη δραστηριότητά του στα Βαλκάνια ως αξιωματικού της Βέρμαχτ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 8/6
1951     Η Ουαλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Bonnie Tyler (Gaynor Hopkins) γεννήθηκε στο Skewen της Ουαλίας. Έγινε δημοφιλής τις δεκαετίες '70 και '80 με τραγούδια επιτυχίες όπως τα "It's a Heartache", "Holding Out for a Hero", "Total Eclipse of the Heart" κ.α.

1960     Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Mick Hucknall (Michael James Hucknall) γεννήθηκε στο Denton του Lancashire. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Simply Red, με τους οποίους στην εικοσιπεντάχρονη πορεία τους πούλησαν πάνω από πενήντα εκατομμύρια άλμπουμ και σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες με τραγούδια όπως τα "Holding Back the Years", "Money's Too Tight (To Mention)", "If You Don't Know Me By Now" (Harold Melvin), "It's Only Love Doing Its Thing"(Jimmy Cameron & Vela M. Cameron), "Stars", "Sunrise" κ.α. Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ με τίτλο "Tribute to Bobby".

 

Αθλητισμός 8/6
 

 8/6/1998 Ο Ελβετός Joseph Blatter αναλαμβάνει νέος πρόεδρος της FIFA αντικαθιστώντας τον Joao Havelange. Ο αντίπαλός του στις εκλογές Lennart Johansson παραμένει πρόεδρος της UEFA

8/6/1996 Ο Stojan Vrankovic ανακοινώνει ότι εγκαταλείπει τον Παναθηναϊκό και μετακομίζει στο ΝΒΑ

8/6/1996 Ο ΣΠΟΡ FM ξεκινάει τις εκπομπές του με επικεφαλής τους Μπάμπη Χριστόγλου, Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Χελάκη


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *