Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Όπου αρχίζει η Χ.Α σταματάει η λογική: Tα έβαλε με τσίρκο γιατί δεν έχει αναρτήσει ελληνική σημαία

Σε ένα ακόμα «σόου» προχώρησε η Χρυσή Αυγή, η οποία ανακάλυψε έναν νέο "εχθρό" που...απειλεί την πατρίδα.
Ο λόγος για ένα ιταλικό τσίρκο που έχει νοικιάσει εγκαταστάσεις από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών και το οποίο έκανε το θανάσιμο λάθος, σύμφωνα με τη χρυσαυγίτικη λογική, να μην ανεβάσει σε κάποιο σημείο την ελληνική σημαία...

Ο εκπρόσωπος της Τ.Ο Πάτρας της Χρυσής Αυγής διαμαρτυρήθηκε στον ΟΛΠΑ με ανακοίνωση που αναφέρει ότι στις εγκαταστάσεις του τσίρκου που λειτουργεί στη λιμενική ζώνη κυματίζουν παντού ιταλικές σημαίες και όπως υποστηρίζεται «το τμήμα του παραλιακού μετώπου που παραχώρησε ο οργανισμός λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.) στην συγκεκριμένη επιχείρηση, δεν βρέθηκε ένας ιστός να κυματίσει και η ελληνική σημαία».
Επίσης τονίζεται ότι «ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Πάτρας της Χρυσής Αυγής, διαμαρτυρήθηκε για το θέμα στους υπευθύνους του Ο.Λ.ΠΑ. και αναμένουμε να αναληφθεί σχετική πρωτοβουλία εκ μέρους τους».



πηγή:thebest.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *