Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 28/7 τα Ζώδια!

Πολλές από τις αποτυχίες της ζωής είναι άνθρωποι που δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά βρίσκονταν στην επιτυχία, όταν τα παράτησαν


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Παίρνεις περισσότερες πρωτοβουλίες γιατί πιστεύεις ακράδαντα μέσα σου, ότι έχεις αρχηγικές ικανότητες και κάπου-κάπου, για να μην «μουχλιάζεις», θα πρέπει να τις βάζεις σε εφαρμογή.
Ερωτικά: Παρ'όλη τη δυναμικότητα και το πάθος υπάρχει κάτι που σε εξουθενώνει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί αρχή δεύτερου δεκαήμερου, γιατί μια πληγή από Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω δε λέει να κλείσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις από εδώ και εμπρός να βγάλεις χρήματα και προσπαθείς να ασχοληθείς με όλες τις πιθανότητες που μπορούν να σου αποφέρουν έσοδα. Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη αλλά τουλάχιστον θα έχεις ένα σταθερό στόχο κι αυτό μετράει περισσότερο.




Γενικά: Δε σου αρέσει να μη σε υπολογίζουν και κυρίως σε υποθέσεις που αφορούν και ακίνητα, όπου σε αυτή την περίπτωση ίσως εμπλέκεται και ένας Λέων. Καλύτερα να εκφράσεις το παράπονό σου, όμως, γιατί ο άλλος δε μπορεί να καταλάβει πάντα τη δική σου οπτική γωνία.
Ερωτικά: Υπάρχουν κάποιες κόντρες δημιουργικές για σένα γιατί μπορεί να ζηλεύεις και να θέλεις την πρωτοκαθεδρία στη ζωή του συντρόφου σου. Ένας Σκορπιός θα αναλάβει πολύ σοβαρό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σας, ενώ στη σχέση σας θα υπάρξει έντονη έλξη αλλά και θυμός.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να σπαταλήσεις χρήματα για να κάνεις εντύπωση σε ένα συνεργάτη ή να του δώσεις τόσο πολύτιμες πληροφορίες που θα έπρεπε κανονικά να σε πληρώσει με «χρυσάφι» για να τις πάρει. Εσύ όμως θέλεις να είστε κοντά και αυτή σου κίνηση νιώθεις ότι προς το παρόν σε εξυπηρετεί.




Γενικά: Έχεις την όλη κατάσταση στα χέρια σου. Το θετικό είναι ότι εκφράζεσαι με τον παλιό, γνώριμο τρόπο και δεν φοβάσαι ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν είσαι σε φάση εξέλιξης και αναβάθμισης τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής σου εμφάνισης.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και προσπαθείς να επικοινωνήσεις εσύ με έναν Ιχθύ, ο οποίος νιώθεις ότι βρίσκεται στον κόσμο του. Δηλαδή χάνεται και εμφανίζεται όπως αυτός νομίζει και αυτή η αδιαφορία και η αστάθεια σε εκνευρίζει γιατί εσύ έχεις ανάγκη από σταθερότητα και συντροφικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαθέτεις τα περισσότερα προσόντα για να κλείσεις μια δουλειά που εδώ και καιρό επεδίωκες, αλλά φοβόσουν ότι δε θα τα καταφέρεις. Ένα επαγγελματικό ταξίδι με περαιτέρω προοπτικές σε χαροποιεί ιδιαίτερα.




Γενικά: Επιτέλους ανοίγεις τα χαρτιά σου και παρόλο που πιστεύεις ότι υπάρχει ένα χέρι να σε τοποθετεί σε κάποια γεγονότα, τα οποία δεν μπορείς να αλλάξεις γιατί είναι αναγκαία να γίνουν, εσύ διατηρείς την αισιοδοξία σου και κάνεις ανοίγματα. Πιθανόν να υπερβάλλεις σε αγορές διάφορων προϊόντων που υποτίθεται ότι σου είναι αναγκαία. Επίσης, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιο δώρο σαν ανταπόδοση αυτού που έχεις πάρει.
Ερωτικά: Ένας Υδροχόος ευνοείται από εσένα αυτό το διάστημα, γιατί είτε του προσφέρεις, εξαιτίας τύψεων που αισθάνεσαι για κάτι που του έκανες, είτε παραδέχεσαι τα λάθη σου και προσπαθείς να τα διορθώσεις. Ένας Αιγόκερως χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει τί ακριβώς θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις όμως δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Όλο αυτό θα σου δώσει μια σύντομη άνοδο αλλά χρειάζεται και κάτι άλλο για να διατηρηθείς στην κορυφή. Βέβαια, όλη αυτή την χρονιά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να «ξελασπώσεις» και αξιοποιήσεις κάποιες άλλες της προηγούμενης χρονιάς.




Γενικά: Έχεις καλύτερη εικόνα του εαυτού σου και βλέπεις ότι υπάρχει ανταπόκριση από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Υπάρχει πλέον χώρος αλλά και αποδοχή από τους άλλους γύρω σου και αυτό σε ικανοποιεί.
Ερωτικά: Προσπαθείς να μην ασχολείσαι τόσο πολύ με πράγματα που δεν αρέσουν στο σύντροφό σου. Η κριτική από μέρους του θα σταματήσει και τη θέση της θα πάρει η καλοπροαίρετη αποδοχή. Μόνο το μικρόβιο της ζήλιας, που υπάρχει και από τις δύο μεριές, μπορεί να δηλητηριάσει τη σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ενστάσεις στο να προχωρήσεις μόνος/η σου σε τομές που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Επίσης, για να κερδίσεις χρήματα και να βγεις από το οικονομικό αδιέξοδο μπορεί να μη χρειάζεσαι συνεργάτες, όπως νόμιζες παλιά.




Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα αλλά δεν θέλεις να έχεις επαφές γιατί νιώθεις την ανάγκη κάπου να απομονωθείς ή να περάσεις τη μέρα σου επιλεκτικά με πολύ δικά σου άτομα.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Λέοντα μπορεί να μην είναι φανερή προς τα έξω και αυτό σου δημιουργεί κάποια ένταση για το τί θα γίνει μεταξύ σας και πώς θα προχωρήσετε. Άφησε για λίγο τα πράγματα και θα εξελιχθούν ομαλά από μόνα τους. Ένας Σκορπιός κάνει εμφάνισή του στη ζωή σου ξαφνικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι επιλογές που κάνεις, μερικές φορές, δε σε βοηθούν να ξεπερνάς τα προβλήματά σου γιατί αντί για λογική χρησιμοποιείς υποκειμενικές και αβασάνιστες απόψεις, που όμως δε βοηθούν. Όμως θα χρειαστεί να δώσεις σε κάποια άτομα, έστω και κρυφά, τη βοήθειά σου ή τις γνώσεις σου γιατί είναι κρίσιμες για την επιβίωσή τους.




Γενικά: Βάζεις όλους τους παράγοντες κάτω και παρατηρείς ότι ενώ έχεις ανακτήσει τις δυνάμεις σου, κατά κάποιο τρόπο αν δεν ακολουθήσεις κάποιες οδηγίες, που δεν σου αρέσουν, τελικά θα πορεύεσαι μέσα στη μοναχικότητα, κάτι που δε σου αρέσει. Η επαφή με φίλους που περιμένεις εδώ και καιρό μπορεί να μην γίνει, γιατί οι συνθήκες δεν το ευνοούν.
Ερωτικά: Έχεις μια σταθερή άποψη για έναν Αιγόκερω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα περάσετε κάποιες δυσκολίες, γιατί όλο θέλεις να είστε μαζί και όλο κάτι σε σπρώχνει για το αντίθετο. Η ιδέα της οικογένειας μόνο σε συγκρατεί γιατί βλέπεις ότι σε αυτόν τον τομέα πληροί όλες τις προϋποθέσεις, αλλά στην ερωτική του έκφραση υπάρχει μια υστέρηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεις γύρω σου πολύ κόσμο που πιστεύεις ότι σου απορροφά ενέργεια. Για να κερδίσεις κάτι, θα πρέπει να κάνεις πολλές προσπάθειες και στο τέλος της ημέρας νιώθεις εξάντληση. Επειδή αλλάζουν οι απόψεις σου για τον κόσμο και τις αξίες, πιθανότατα να μη δίνεις πλέον τόση μεγάλη σημασία στη γνώμη των γύρω σου.




Γενικά: Λειτουργείς με μια νέα δυναμική, η οποία σιγά-σιγά ξετυλίγεται και κάνει το θαύμα της. Αρκεί να ξέρεις να την εκμεταλλευτείς και να τη διοχετεύσεις σωστά για να σε βοηθήσει στα προβλήματά σου και όχι να λειτουργήσει αυτοκαταστροφικά με την πρώτη δυσκολία.
Ερωτικά: Αλλοιώνεις μερικές φορές την καλή ενέργεια που μπορεί να ρέει μέσα στη σχέση σου. Όλα αυτά προέρχονται από τον εγωισμό σου και από τις απόλυτες θέσεις που συνήθως παίρνεις. Πιθανόν να έλκεις και δύσκολα άτομα δίπλα σου, για να επιβεβαιώσεις την ιδέα της μοναξιάς μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις νέες προοπτικές αλλά για να τις εκμεταλλευτείς θα πρέπει να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις και να μην κάνεις αναφορές συνέχεια σε εμπειρίες του παρελθόντος. Κάτι καινούργιο κερδίζεις τώρα στην εργασία σου ή θα είσαι με τους συνεργάτες σου πολύ πιο ξεκάθαρος/η. Αν έχει σταματήσει μια υπόθεσή σου, να κάνεις υπομονή, γιατί μετά από λίγο θα προχωρήσει και θα




Γενικά: Ενώ έχεις την διάθεση να δείξεις καλό πρόσωπο, οι συνθήκες δε σε αφήνουν να το κάνεις. Κάποιες συζητήσεις με το εξωτερικό σε ξεσηκώνουν να ξενιτευτείς ή να πας για διακοπές σε ένα μακρινό μέρος. Όμως, μπορεί να μείνεις μόνο στα λόγια.
Ερωτικά: Έχεις όλη την καλή πρόθεση να δώσεις πολλή αγάπη και να ανταποκριθείς άμεσα, αλλά υπάρχουν εμπόδια συναισθηματικής φύσεως, που τελικά βγαίνουν στην επιφάνεια και σε εμποδίζουν να εκφραστείς ή ακόμα και να δεσμευτείς ότι θα δώσεις κάτι παραπάνω. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τις εσωτερικές συγκρούσεις που σε εμποδίζουν να περάσεις καλά αυτή την περίοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολύ καλή προοπτική, γι' αυτό συμμετέχεις στις προσπάθειες με μεγαλύτερη ζωντάνια και ενέργεια να αλλάξεις την υπάρχουσα αρνητική κατάσταση. Αλλά τελικά όλο κάτι σε σταματάει να φτάσεις μέχρι το τέλος. Ίσως υφίστασαι μεγάλο ανταγωνισμό αλλά αν τον προσπεράσεις μπορεί τελικά να εξαλειφθεί από μόνος του.




Γενικά: Αφυπνίζεσαι αλλά για λίγο θα παραμείνεις ανενεργός/η γιατί πιστεύεις ότι μπορεί να κάνεις κάτι αργότερα που θα σε δικαιώσει. Ένα κεφάλαιο καινούργιο ξεκινά στη ζωή σου, που θα έχει να κάνει περισσότερο με την μεταμόρφωσή σου, και θα σε βελτιώσει πολύ. Θα αλλάξεις για λίγο νοοτροπία και αντίληψη, θα μειώσεις τις φιλοδοξίες σου και θα αποδεχτείς τους δικούς σου ανθρώπους όπως είναι.
Ερωτικά: Η ένταση που νιώθεις με έναν Καρκίνο θα σε κάνει να διαφοροποιήσεις τις θέσεις και τις παλαιότερες ιδέες και πεποιθήσεις σου. Ό, τι έχεις χτίσει μέχρι τώρα γκρεμίζεται και στη θέση του μπαίνει κάτι πιο καινούργιο και πιο αληθινό.
Οικονομικά & Καριέρα: Κι εδώ αλλάζουν οι προσλαμβάνουσες της επιτυχίας σε συνδυασμό με την καθημερινότητα, η οποία γίνεται όσο περνάει ο χρόνος πιο σκληρή και απαιτητική. Ωστόσο, έχεις τα κότσια να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες και να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές.




Γενικά: Αναθεωρείς κάποιες απόψεις σου για τους άλλους και τους βλέπεις πιο φιλικά. Δε θα διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα προσέγγισης, γιατί βλέπεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόσουν. Οι φιλίες σου πάντως θα γίνονται πιο λαμπερές και περισσότερο αληθινές.
Ερωτικά: Έχεις κάποια απωθημένα γιατί έχεις κάνει μεγάλες προσπάθειες να αποφύγεις τη μοναξιά πράγμα που δεν έχεις κατορθώσει, επειδή δεν έχεις καταφέρει να βρεις ένα αξιόλογο άτομο που να σε καλύπτει ψυχικά και συναισθηματικά. Όμως από εδώ και πέρα θα δεις ότι θα γίνουν μεγάλες αλλαγές και θα συναντήσεις ανθρώπους που θα εκτιμήσουν την προσωπικότητά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο τρόπος που εργάζεσαι υποστηρίζει τις ιδέες σου για τη συνεργατικότητα και τον υγιή συναγωνισμό μέσα στον επαγγελματικό χώρο, αλλά νιώθεις ότι χρειάζεται και κάτι παραπάνω για να έρθουν όλα στα ίσα τους. Βέβαια, ακόμα και μέσα από τον ανταγωνισμό, θα βρεις άτομα που θα σε πιστέψουν και θα κινηθείτε από κοινού.





Γενικά: Βρίσκεσαι για λίγο μέσα στην ιδέα της μοναδικότητας, η οποία όμως σε απομονώνει από τις αληθινές επαφές. Ευτυχώς, αυτή η στάση σου αλλάζει και προσφέρεις, τελικά, είτε τις υπηρεσίες σου είτε τις γνώσεις σου σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη.
Ερωτικά: Αντιστρέφεις τους όρους του παιχνιδιού και αντί να έχεις εσύ ανάγκη ένα πρόσωπο, τώρα σε κυνηγάει αυτό, γιατί έχει καταλάβει την αξία σου. Ένας Λέων βάζει κάποιους όρους για να είστε μαζί, οι οποίοι όμως σε καταπιέζουν. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις αυτή τη συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αρνείσαι συνεργασίες με την δικαιολογία ότι δεν είναι για σένα, γιατί τώρα σου χρειάζονται, καθώς πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες οικονομικές αντιξοότητες. Μη ξεχνάς ότι όσο πιο απλά παρουσιάζουμε τα πράγματα, τόσο πιο εύκολα γίνονται.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *