Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

IALMOPIA LIVE: Τραγούδι και χορός στο Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής στους Τσάκους [ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Τραγούδι και χορός στο Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής στους Τσάκους [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής στους Τσάκους Αλμωπίας από τον Μορφωτικό Σύλλογο Χρύσας - Τσακων - Ροδωνιάς το Σάββατο (26/7).

Συμμετείχαν οι Σύλλογοι: Πολιτιστικός Σύλλογος Άγρα, Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου "Το Πόζαρ", Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλιάς.

Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στους Τσάκους και σας παρουσιάζει την βραδιά της εκδήλωσεις μέσα από φωτογραφίες:








































ialmopia.gr

2 comments:

  1. Το πανηγύρι έγινε στη Χρύσα, όχι στους Τσάκους. Μην μπερδεύετε την κοινότητα με τα χωριά. Οι τσακωνιώτες σνομπάρουν και υπονομεύουν το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής σε τέτοιο βαθμό που προσπάθησαν να το καπελώσουν με το ποντιακό πανηγύρι που διοργάνωσαν. Επιτέλους, ας πει κάποιος την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι οι τσακωνιωτες που εσυ δεν τους θεωρεις συνχωριανους ηταν εκει και ηταν μια χαρα.

      Διαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *