Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Σεμινάρια προετοιμασίας τοπικών διαιτητών & παρατηρητών [Αίτηση]

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας και αφού έλαβε γνώση του υπ΄αριθ.21098/2014 έγγραφο της ΚΕΔ/ΕΠΟ που αφορά τα σεμινάρια προετοιμασίας τοπικών διαιτητών & παρατηρητών γνωστοποιεί στους διαιτητές και παρατηρητές που ανήκουν στην δύναμή της τα παρακάτω :
Όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές που επιθυμούν να αγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/2015 πρέπει να υποβάλουν αίτηση ( συνημμένο έντυπο ) στην γραμματεία της ΕΠΣ Πέλλας ή στο fax 2381029120 .
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ως την Τετάρτη 20-8-2014.
Ύστερα από την κατάθεση των αιτήσεων η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης μας θα προβεί στην οργάνωση σεμιναρίου με τα παρακάτω θέματα :
Α. Γραπτές εξετάσεις ( 25-8-2014 και ώρα 16.30 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών )
Β. Αγωνιστικά τέστ (25-8-2014 και ώρα 18.30π.μ στο Δημ. Στάδιο Έδεσσας )
Γ. Ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFA – FIFA DVD και σημεία που χρήζουν περαιτέρω επισήμανσης .
Δ. Κατευθυντήριες γραμμές νέας αγωνιστικής περιόδου
Ε. Υπογραφή διοριστήριου

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου η ΕΔ/ΕΠΣ Πέλλας θα προβεί στην αξιολόγηση και κατάταξη των διαιτητών και παρατηρητών σύμφωνα με τα άρθρα 25 και 26 του Κανονισμού Διαιτησίας.

Σας γνωρίζουμε ακόμα την υποχρέωση για την κατάθεση των ιατρικών εξετάσεων (καρδιολογική & οφθαλμολογική ) που σας ζητήθηκαν με παλαιότερο έγγραφό μας μέχρι 25-8-2014.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΦΑΣΟΥΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ


Δείτε εδώ την αίτηση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *