Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Αποστολή του Επιμελητηρίου Πέλλας στην Οχρίδα

Την Τετάρτη 23 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πέλλας επισκέφτηκαν ύστερα από την πρόσκληση του Προέδρου των Επιμελητηρίων της F.Y.R.O.M. κ. Μπράνκο Αντζένσκι το Μοναστήρι και την Οχρίδα ώστε να συνεχίσουν τον γόνιμο διάλογο που ξεκίνησε, επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και συνεργασίας των δύο φορέων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους Επιμελητηρίων και επισκέψεις σε τρεις μεγάλες επιχειρήσεις του Μοναστηρίου.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στα γραφεία του περιφερειακού Επιμελητηρίου στο Μοναστήρι και συζητήθηκαν προϋποθέσεις συνεργασιών και διάθεση για υποβολή προτάσεων που θα κατατεθούν στο μέλλον.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα διευκόλυνσης των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Fyrom και θέματα διασφάλισης συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων και φορέων.

Η δεύτερη συνάντηση ήταν με την αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου του Ρέσεν με πραγματικό ενδιαφέρον συνεργασίας φορέων αλλά και επιχειρήσεων.

Στην Οχρίδα ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων της Fyrom κ. Μπράνκο Αντζένσκι υποδέχτηκε την Ελληνική αποστολή καθώς και τον Αντιπρόεδρο της ένωσης Επιμελητηρίων Ρουμανίας.

Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕ τόνισε προς όλους ότι θα πρέπει και αυτοί να συμβάλλουν ώστε να βρεθούν οι λύσεις στα θέματα των δύο χωρών για να διευκολυνθούν οι συνεργασίες.

Στο επόμενο διάστημα θα επισκεφτεί αντιπροσωπεία των Επιμελητηρίων της γείτονας χώρας το Επιμελητήριο Πέλλας για να συνεχιστεί η συνεργασία των φορέων και κατ’ επέκταση των επιχειρηματιών μελών των Επιμελητηρίων των δύο χωρών.



logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *