Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Το μωρό που οι Ναζί είχαν ως το τέλειο δείγμα της άριας φυλής έχει τελικά εβραϊκό αίμα (pics)

H Hessy Taft ήταν η νικήτρια ενός διαγωνισμού που είχε κάνει το Reich το 1935 για να αναδείξει το τέλειο μωρό της Άριας φυλής,
σύμφωνα πάντα με τα δικά τους αρρωστημένα κριτήρια. ήταν 6 μηνών τότε και οι γονείς της την πήγαν στο φωτογράφο Hans Ballin για να τραβήξει την φωτογραφία της. Λίγο καιρό μετά η φωτογραφία της ήταν στο εξώφυλλο του ναζιστικού περιοδικού Sonne ins Hause.

Τώρα βέβαια τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανατρέπουν τα πάντα και δείχνουν πόσο γελοίο ήταν το όλο σκεπτικό της Άριας φυλής.

Γιατί η Taft, 80 χρονών συνταξιούχος δασκάλα σήμερα, είπε σε μια εφημερίδα πως έχει εβραϊκή καταγωγή. Οι γονείς της κατάγονταν από τη Λετονία και πήγαν στο Βερολίνο το 1928 για να γίνουν τραγουδιστές. Ο πατέρας της όμως έχασε τη δουλειά του εξ' αιτίας της εβραϊκής καταγωγής του.
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *