Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Το ialmopia.gr χορηγός επικοινωνίας στο "The Land of the Sheep Fest"!

Το The Land of the Sheep Fest, είναι για 8η συνεχή χρονιά κοντά σας την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουλίου, με ένα δυναμικό όπως πάντα line up.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος 10 μπάντες σε μία σκηνή, άφθονη και κρύα μπύρα, ζεστά σουβλάκια, Free Camping, φιλική διάθεση, ομαδικό πνεύμα και την είσοδο ελεύθερη, θα συνθέσουν το μεγαλύτερο Rock πάρτι του καλοκαιριού.

Το The Land of the Sheep Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της rock μουσικής. Το σκεπτικό είναι να αντιπροσωπεύονται ρεύματα απ' όλο το φάσμα της εγχώριας ροκ-και-όχι-μόνο-ροκ κίνησης.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ


SOLD OUT

SAKIS DOVOLIS TRIO

RADIO ACTIVE

OUTDOOR

OLD BRIDGE



ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ


ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΥΡΗΚΕΣ

ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

PULSE-R

ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

APAX



The Land of the Sheep 8

Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Ιουλίου στην Αριδαία


Τρόποι επικοινωνίας 

email: info@outdoorband.gr & thelandofthesheep@gmail.com
1o χιλ. Αριδαίας - Εξαπλατάνου
Ν.Πελλας


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *