Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η ΙΒΜ κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (Σαν σήμερα 12/8)

1986 η ΙΒΜ κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή στην τιμή των 1565 δολαρίων.

1945 Ζητήθηκε η παράδοση των Ιταλών υπεύθυνων του τορπιλισμού της «Έλλης».

1933 στην Ελλάδα, εγκρίθηκε νομοσχέδιο για τη λογοκρισία θεατρικών έργων και κινηματογραφικών ταινιών.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 12/8
 
1954 Ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς jazz κιθαρίστες και συνθέτες, ο Pat Metheny (Patrick Bruce Metheny) γεννήθηκε στο Lee's Summit του Μιζούρι. Στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει κερδίσει δεκαοκτώ βραβεία Grammy και έχει σημειώσει εκατομμύρια πωλήσεις. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Chick Corea, Joshua Redman, Charlie Haden, Jim Hall κ.α.
 
1960 Ο Pete Best μετά από οντισιόν γίνεται ο νέος ντράμερ των The Silver Beatles που ετοιμάζονται για παραστάσεις στο Αμβούργο της Γερμανίας. Λίγο πριν αναχωρήσουν αλλάζουν το όνομα τους σε The Beatles.
 
1967 Οι Fleetwood Mac πραγματοποιούν την πρώτη τους μεγάλη συναυλία στα πλαίσια του National Jazz and Blues Festival στο Γουίντσορ της Μεγάλης Βρετανίας. Μοιράζονται την σκηνή με καλλιτέχνες όπως John Mayall, Jeff Beck και άλλους.

Αθλητισμός 12/8
 
1879 Διοργανώνεται το πρώτο πρωτάθλημα τοξοβολίας στο Σικάγο των ΗΠΑ
1923 Ο Enrico Tiraboschi είναι ο πρώτος που διασχίζει τη Μάγχη κολυμπώντας από τα ανατολικά προς τα δυτικά
1936 Η Αμερικανίδα Marjorie Gestring γίνεται η νεότερη νικήτρια χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου όταν κατακτά την πρώτη θέση στις καταδύσεις από βατήρα 3μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου σε ηλικία 13 ετών και 286 ημερών

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *