Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Το ialmopia.gr σας ταξιδεύει στο Σούνιο! Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα ταξίδεψε και βρέθηκε στο Σούνιο! Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα αποκλειστικά στο ialmopia.gr! [ΕΙΚΟΝΕΣ]
 
Σήμερα θα σας ταξιδέψουμε στην Αττική, στο Σούνιο και την υπέροχη παραλία του Χάρακα μόνο στο ialmopia.gr!


Η παραλία του Χάρακα αποτελεί την ιδανικότερη λύση για όσους αναζητούν μια εναλλακτική, αλλά δεν έχουν το χρόνο -ή τη διάθεση- να ψάχνουν. Με κατεύθυνση προς Σούνιο. πλησιάζοντας τα όρια των δήμων Κερατέας και Λαυρίου, λίγο πριν από το ΚΑΠΕ, θα συναντήσετε στα αριστερά του δρόμου την ταμπέλα που αναγράφει «Παραδοσιακός οικισμός Χάρακα». Αφήνετε το αυτοκίνητο στο πλάτωμα που θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι, ελάχιστα μέτρα πιο κάτω, και διαλέγετε το σημείο από το οποίο θα θαυμάζετε την απεραντοσύνη της, αφού η συγκεκριμένη παραλία ξεπερνά κατά πολύ σε μέγεθος το μέσο όρο των παραλιών της Αττικής. Κατά τα άλλα, ψιλή άμμος και καθαρά νερά συνθέτουν την εικόνα που θα σας αποζημιώσει για τη διαδρομή. Σημειώστε ότι περίπτερα, καντίνες και λοιπή «αξιοποίηση» απουσιάζουν από την περιοχή, οπότε φροντίστε μερικά χιλιόμετρα πριν για ό,τι θεωρείτε απαραίτητο.
 
 
Δείτε τις φωτογραφίες μόνο στο ialmopia.gr:
 















 
 
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *