Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ελλάς το μεγαλείο σου: Με άδεια...για πέργκολα κατασκευάστηκε η στέγη Καλατράβα!

Δέκα χρόνια μετά την πραγματοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στη χώρα μας, άρχισαν να αποκαλύπτονται σιγά σιγά «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες για τον τρόπο που έγιναν ορισμένα
από τα σημαντικότερα έργα, αποδεικνύοντας, αν μη τι άλλο, την απίστευτη προχειρότητα με την οποία κατασκευάστηκαν.

Μία τέτοιου είδους αποκάλυψη επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ Πέτρος Γαλακτόπουλος, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Ο κ. Γαλακτόπουλος, ανέφερε μιλώντας στον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό, ότι η στέγη Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο κατασκευάστηκε... με άδεια πέργκολας!

Εξίσου τραγικό, αλλά και εξοργιστικό συνάμα, είναι ότι γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να γίνει συντήρηση στην στέγη που εντυπωσίασε και εντυπωσιάζει ακόμα πολλούς, αλλά είχε αποτελέσει αφορμή για σφοδρές επιθέσεις από άλλη μερίδα πολιτών, συλλόγων και φορέων, που έκαναν λόγο για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

Ο κ. Γαλακτόπουλος κλήθηκε να μιλήσει μετά το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας σχετικά με τη παρέμβαση των Εισαγγελέων για τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

Αναφερόμενος στην στέγη Καλατράβα σημείωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει και ότι αντέχει άλλα 30 χρόνια. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει συντήρηση και αν αυτό γίνει μετά από 30 χρόνια, θα κοστίσει περισσότερο! Άρα, τη λυπητερή θα κληθεί πάλι να την πληρώσει ο ελληνικός λαός...

Πρόσθεσε δε, ότι «για να γίνει η συντήρηση πρέπει να νομιμοποιηθεί, καθώς η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας», ενώ αποκάλυψε ότι και όλα τα κολυμβητήρια είναι χωρίς άδεια. «Στο δικό μας κολυμβητήριο έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες, έγιναν Μεσογειακοί και δεν μπορούμε να κάνουμε πρωτάθλημα Ελλάδος γιατί δεν έχουμε άδεια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ.



Πηγή: newsbeast.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *