Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 4/8 τα Ζώδια!

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!! 


Γενικά: Βιώνεις μια εσωτερική καχυποψία και πιθανόν να μην πιστεύεις αυτά που σου μεταφέρουν κάποια άτομα, κυρίως για κάποιους που είσαστε συνέχεια μαζί. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις στην θέση που είσαι προσπαθώντας να δεις την αλήθεια, χωρίς όμως να έχεις εμμονές. Κληρονομικά θέματα σε εμποδίζουν να χαλαρώσεις ή ακόμα και κάποιες ψυχικές εσωτερικές εντάσεις.

Ερωτικά: Ο Σκορπιός έχει έντονη συμπεριφορά προς εσένα και αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ ζεστά μαζί του. Από την άλλη, ο Ταύρος σου στέλνει σεξουαλικά μηνύματα τα οποία σου αρέσουν και έρχεστε πολύ κοντά. Μέσα από όλα αυτά, μην μειώνεις την ένταση που νιώθει ο Λέων για σένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ανακατέψεις με οικονομικά την σχέση σου, γιατί μπορεί να πληγωθείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Χειρίζεσαι πολύ πιο εύκολα κάποια οικονομικά θέματα τα οποία σε δεσμεύουν τις περισσότερες φορές. Η σκέψη του πως να κρατηθείς σε μια δουλειά για ένα μεγάλο διάστημα θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς εκεί μέσα από δικές σου προσπάθειες.




Γενικά: Βάζεις τα όριά σου γιατί νιώθεις ότι χρειάζεται να δείξεις αυστηρότητα. Γι' αυτό θα αποτραβηχτείς από κάποιους φίλους, επειδή πιθανόν να νιώθεις ότι δεν μπορούν να σε καταλάβουν.

Ερωτικά: Έχεις σοβαρότητα σε ότι κάνεις αλλά και αυτό δεν μπορεί όμως να σου μειώσει το ενδιαφέρον για ένα άτομο που έχει μπει ξαφνικά στη ζωή σου. Το ότι θέλεις να πιαστείς από κάπου και να προχωρήσεις, αυτό το βλέπεις πολύ θεμιτό για να κάνεις αλλαγές. Η σχέση με Σκορπιό μπορεί μερικές φορές να σε βαραίνει.

Οικονομικά & Καριέρα: Η σημαντικότητα που δείχνεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις μπορεί να είναι υπερβολικές, γιατί σε εμποδίζει τελικά να κινηθείς με την ευελιξία που χρειάζεσαι για να ξεφύγεις από όλα τα ίδια και τα ίδια.




Γενικά: Μην αφήνεις να σε μπλοκάρουν σκέψεις που μπορεί να μην σου κάνουν καλό. Η ιδιαιτερότητα μιας κατάστασης θα σε σπρώξει να μπεις βαθιά σε κάποια προβλήματα που πιθανόν να μην θέλεις και πάρα πολύ να αντιμετωπίσεις.

Ερωτικά: Τα συναισθήματά σου είναι κάπως μπερδεμένα -και κυρίως αν σχετίζεσαι με Ιχθύ- γιατί έχεις αρχίσει και λυπάσαι για ό,τι του συμβαίνει. Πιθανόν να μην κάνεις τις σωστές επιλογές γιατί θα έχεις ευαισθησίες που δεν ελέγχεις. Κράτησε πάντως κάποια μυστικά για σένα, γιατί μερικές φορές τα λες όλα και μετά χάνεις την δύναμή σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναρωτιέσαι τι άλλο χρειάζεται να κάνεις για να βγάλεις χρήματα. Μάλλον κάποιες συνεργασίες που τις έχεις ακόμα απενεργοποιημένες από δική σου ανασφάλεια, πιθανόν να σου εξασφαλίσουν κάποια χρήματα τα οποία προς το παρόν δεν τα έχεις δεδομένα.




Γενικά: Δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό, γιατί προτιμάς να νιώθεις ότι έχεις το δικό σου τρόπο έκφρασης που βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Αν και σου είναι δύσκολο να δεχτείς κάποιες απώλειες στην ζωή σου, διαχειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις καλύτερα από άλλη φορά γιατί εσύ γενικά δρας για το μέλλον.

Ερωτικά: Η συνύπαρξη με ένα Σκορπιό δεν είναι εύκολη, αλλά μόλις βρεθεί ο κοινός στόχος κολλάτε μαζί και μετά είναι δύσκολο να χωρίσετε. Μόνο αν τα χαλάσετε για τα οικονομικά υπάρχει τρόπος να χωρίσετε. Με τον Κριό υπάρχει μεγαλύτερη ταύτιση και κυρίως σεξουαλική. Παρόλο που μπορεί να είσαστε απομακρυσμένοι στην καθημερινότητα, πάντα βρίσκετε τρόπο να είσαστε για λίγο μαζί.

Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν θέλεις να αλλάξεις κάποιες συνήθειές σου, γιατί έχεις συνηθίσει να βαδίζεις σε στέρεο έδαφος. Η διάθεσή σου για να κάνεις αγορές πιθανόν να μετριαστεί ή να κάνεις μόνο κινήσεις που θα έχουν και κάποιο συμφέρον ατομικό. 




Γενικά: Βρίσκεις προφάσεις για να θυμώσεις με άτομα από την οικογένειά σου. Μπορεί να νιώθεις ξαφνικά προδοσία από ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να το κατηγορείς για ολιγωρία. Φρόντισε τώρα που έχεις τον Δία στο ζώδιό σου να κάνεις πιο μετριοπαθείς δηλώσεις, γιατί θα χαλάσεις την καλή ενέργεια του πλανήτη.

Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς με έναν Σκορπιό, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο ή το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να φας «πόρτα» από αυτόν, γιατί οι καταστάσεις δεν είναι έτοιμες να ολοκληρωθούν. Υπάρχουν φοβίες ή άλλη σχέση που εμποδίζει από το να φτάσεις στο αντικείμενο του πόθου σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Μετριάζεις κάπως τις προσπάθειές σου και αρκείσαι να εξαντλήσεις τους πόρους σου από κάποιες καταστάσεις που δεν έχεις ακόμα κλείσει και έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου. Μπορεί ένα ακίνητο που περιμένεις εδώ και καιρό να σου φέρει κέρδος, να έχει αρχίσει να δίνει πιο θετικά μηνύματα αξιοποίησης.




Γενικά: Υπάρχουν κάποιες θεωρίες που σε εκφράζουν αυτή την περίοδο και πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με το να γνωρίσεις τον εαυτόν σου και μέσα από αυτό τους γύρω σου, τους φίλους και τους δικούς σου ανθρώπους. Η μεταφυσική και οτιδήποτε αφορά γνώση που θα σε ταρακουνήσει, μπορεί να πέσει στην αντίληψή σου.

Ερωτικά: Ένα άτομο που συνέχεια ταξιδεύει και βρίσκεται μεγάλο διάστημα μακριά από εσένα, σου έχει προκαλέσει ένα βαθύ τραύμα που μερικές φορές το ξεπερνάς και άλλες όχι. Με τον Σκορπιό έχεις απωθημένα, κυρίως αν δεν σε αφήνει να εκφραστείς όπως θέλεις. Με τον Ταύρο τα πάτε καλύτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί, γιατί κάπως θα σφίξεις το χέρι σου και θα σκεφτείς αποκλειστικά για σένα και όχι πώς να εξυπηρετήσεις ή να μοιράσεις τα χρήματά σου από εδώ και από εκεί. Γενικά, έχεις καλό χέρι αλλά μερικές φορές σε πιάνουν οι μεγαλοψυχίες σου και αποπροσανατολίζεσαι τελείως.



Γενικά: Δεν θέλεις να χαλάσεις ισορροπίες που αφορούν κάποιες αποφάσεις που έχουν βάση στο παρελθόν, γιατί από εκεί εσύ μπορείς να αντλείς ασφάλεια και τα άτομα που είναι γύρω σου σε στηρίζουν όσο μπορούν. Μερικές φορές βέβαια σκέφτεσαι «με συμφέρει - δεν με συμφέρει». Αν ακολουθείς ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής θα προσπαθήσεις να το κρατήσεις, παρόλο που θα έχεις πολλές αφορμές να την χαλάσεις.

Ερωτικά: Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι ακραία και κτητικά. Για αυτό πιθανόν να φαντάζεσαι κάτι ότι μπορεί να κάνει το άτομο που είστε μαζί αλλά αυτό να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Προσέγγισε το θέμα με τη λογική και αν δεν έχεις αφορμές μην το προχωρήσεις περαιτέρω, γιατί θα εκτεθείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς γερό τιμόνι και ζητάς να σου δώσουν πίσω χρωστούμενα. Αυτό βέβαια δεν σου αρέσει αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι διαφορετικό. Το καλό είναι ότι έχεις την συμπάθεια ενός συγκεκριμένου ατόμου από την δουλειά σου και με αυτόν τον τρόπο δεν χάνεσαι. Πάντως αν έχεις καλλιτεχνικές ευαισθησίες θα δραστηριοποιηθείς ακόμα και μέσα από κάτι που σε πονάει. 




Γενικά: Έχεις όλα τα φόντα για να βάλεις τα όριά σου και να δείξεις στους άλλους μέχρι που μπορείς να πας. Μερικές φορές πιστεύεις ότι κάποια άτομα δεν σε βάζουν στην σωστή θέση, σ' εκείνη που σου αξίζει. Αν νιώθεις ενοχές (λόγω του Κρόνου που είναι στο ζώδιο σου) προσπάθησε να «ανοίξεις» και να μιλήσεις με τα πρόσωπα που κατά την γνώμη σου αδίκησες - κυρίως αν πρόκειται για σχέσεις με τους γονείς ή τα παιδιά σου.

Ερωτικά: Εμπιστεύεσαι και αυτό μερικές φορές σε κάνει και απογοητεύεσαι. Επειδή έχεις μερικές φορές ανάγκη να κυριαρχείς, πιθανόν να μην νιώθεις ότι μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη στο άλλο πρόσωπο. Όμως μάλλον κάνεις λάθος και εσύ προκαλείς με τον τρόπο σου ακόμα και την προδοσία, γιατί αυτό φοβάσαι περισσότερο από όλα.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες νέες κατευθύνσεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, νιώθεις αισιοδοξία στην βάση σου και αυτό είναι μια καινούργια εμπειρία η οποία σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα προβλήματα του Κρόνου και της στασιμότητας.




Γενικά: Μπορεί να υπερβάλεις αλλά να μην έχεις άδικο - αν νιώθεις απομόνωση και πιθανόν θυμό για κάποια πρόσωπα, ίσως είναι επειδή μπορεί να σου φέρθηκαν πολύ ύπουλα και να μην έχεις συνηθίσει εσύ σε αυτή τη συμπεριφορά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρίσκεσαι μέσα στην δική σου αλήθεια και να μην σκέφτεσαι αρνητικά για κανέναν.

Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες οι οποίες σε κάνουν και σκέφτεσαι σκοτεινά για το πρόσωπο που είστε μαζί. Ενδεχομένως να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί η σχέση μεταξύ σας, ή αν ήδη είστε μαζί υπάρχουν κάποιες εμπλοκές που δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα, γιατί νιώθεις κάπως ως το «μοιραίο πρόσωπο».

Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις πως ό,τι και να έχεις προσφέρει, μερικές φορές χρειάζεται να απομακρυνθείς ή να αποσυρθείς για να δεις τελικά αν έχεις αξία για τους άλλους ή όχι. Μπορεί βέβαια η διάθεσή σου να είναι αρκετά πεσμένη, χωρίς να σημαίνει ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα χρήματα ή ακόμα και οτιδήποτε μπορείς να κερδίσεις στο μέλλον, αλλά μάλλον προτιμάς να δουλεύεις είτε χωρίς χρήματα, βοηθώντας, είτε να είσαι για λίγο στην απομόνωση. 




Γενικά: Αμφιβάλεις για κάποιες φιλίες, αλλά πιθανόν να δεσμεύεσαι μαζί τους επειδή έχεις δώσει τον λόγο σου για να είσαστε μαζί ακόμα και σε διακοπές. Γι' αυτό μπορεί να νιώθεις μια μορφή καταπίεσης. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις χωρίς φόβο και πάθος λέγοντας αυτά που σ' ενοχλούν. Η προτίμησή σου σε άτομα κάπως ηλικιωμένα με πείρα και ωριμότητα θα σε δικαιώσει.

Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι από ένστικτο ότι μέσα στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη επικοινωνία, η οποία δεν σου δίνει περιθώρια να κάνεις πίσω. Όλα μιλάνε για εξέλιξη και για μεγαλύτερη κατανόηση του άλλου ατόμου.

Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι έχεις φιλοδοξίες δεν είναι καθόλου κακό. Το κακό μερικές φορές είναι ότι ωθείς πολύ σκληρά τον εαυτόν σου στα άκρα και δεν δέχεσαι να κάνεις καμία έκπτωση – αγνοώντας ακόμα και την σωματική σου κούραση. Για αυτό πιθανόν να σου είναι δύσκολο να ξεκουραστείς αυτή την περίοδο. Βέβαια κάπως θα αναγνωριστείς και θα κερδίσεις χρήματα, αλλά όλα χρειάζονται όρια. 




Γενικά: Παραμένεις σε θέσεις πολύ απόλυτες που δεν βοηθάνε στην μετέπειτα εξέλιξή σου. Πιθανόν να έχεις γυρίσει πίσω σε παλιές τακτικές, οι οποίες δεν σε γεμίζουν καθόλου, αλλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Ερωτικά: Δεν θέλεις με τίποτε να ξεκολλήσεις από τον Σκορπιό ο οποίος μπορεί να σε δοκιμάζει αυτή την περίοδο και να κάνει διάφορες τρέλες. Πιθανόν όμως να νιώθεις θυμό και για ένα Λιοντάρι που δεν λέει να ξεκολλήσει από παλιές, κακές συνήθειες. Βέβαια επειδή υπάρχει ο αέρας της ανανέωσης μέσα στο κεφάλι σου, προσπαθείς να συμπεριφερθείς κάπως περίεργα και δεν υποκύπτεις σε μικρό-εκβιασμούς.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κατά νου ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις άλλη πολιτική και να κερδίζεις χρήματα. Συνήθως δεν εφαρμόζεις κάποια στρατηγική, επειδή δεν έχεις και καλή σχέση με το χρήμα, απλά προσπαθείς να ζεις καλά, αλλά λιτά και απλά, γιατί η κοσμοθεωρία σου δεν σου επιτρέπει το αντίθετο - εκτός αν έχεις κάτι ιδιαίτερο στο ωροσκόπιό σου. Γενικά σήμερα θα ζητήσεις, ενώ μπορεί να θυμηθείς και κάτι που σου οφείλουν εδώ και καιρό.





Γενικά: Έχεις την καλύτερη στάση και αυτό σε βοηθάει να περνάς καλά αλλά και να υπάρχει και ένα κομμάτι αισθαντικότητας στην ζωή σου. Αυτό σε προδιαθέτει για να βάλεις άτομα στην ζωή σου που θα σου προσφέρουν με τον τρόπο τους και ένα κομμάτι καλλιτεχνίας. Αν έχεις κάτι δύσκολο από το παρελθόν, μπορεί να το μετουσιώσεις με τέχνη ή με μουσική.

Ερωτικά: Από την μια συγκρατείσαι για να μην βρεθείς σε δύσκολη κατάσταση με το πρόσωπο που είστε μαζί, και από την άλλη, μόλις βρεις ευκαιρία, εκφράζεσαι με τον καλύτερο τρόπο και δέχεσαι ακόμα και ένα μεγαλύτερο πρόσωπο στην ζωή σου, που παίζει κατά κάποιο τρόπο τον ρόλο του μέντορα.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την ικανότητα να απομυθοποιήσεις μια κατάσταση που τον τελευταίο καιρό σε έχει κατά κάποιο τρόπο ξεγελάσει και δεν μπορείς να βρεις την ταυτότητά σου. Όμως επειδή αναζητάς την ποιότητα, θα καταφέρεις κάτι να αλλάξεις στην συνεργασία με ένα πρόσωπο που μπορεί να σχετίζεται με τον Νόμο ή το εξωτερικό.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *