Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

IALMOPIA LIVE: Δείτε γκολ και φάσεις από τον φιλικό αγώνα του Αλμωπού με τον Πιερικό [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μέσα από την κάμερα του ialmopia.gr

ΑΛΜΩΠΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1 | Γράφει ο Σταύρος Πασχαλίδης

Ισόπαλο αναδείχτηκε το πρώτο φιλικό τεστ του Αλμωπού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αλμωπός που θέλησε από το πρώτο φιλικό να ανεβάσει στροφές αγωνίστηκε απέναντι στην σαφώς εμπειρότερη και πιο έτοιμη ομάδα του Πιερικού. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά παρά την υψηλή θερμοκρασία. Οι παίχτες του Αλμωπού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι , πίεσαν τους αντιπάλους τους και προσπάθησαν να δημιουργήσουν και να παίξουν μπάλα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και ο Πιερικός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο , χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι αξιοσημείωτο. 

Στο 2ο μέρος ο Αλμωπός άνοιξε το σκορ με γκολ του Ελευθεριάδη . Ο Πιερικός απάντησε λίγη ώρα αργότερα σε ένα 2ο ημίχρονο που δοκιμάστηκαν πολλοί παίχτες και από τους 2 προπονητές. 

Γενικά ο Αλμωπός άφησε θετικές εντυπώσεις εν όψει της νέας σεζόν αλλά σίγουρα η δουλεία που γίνεται πρέπει να συνεχιστεί.

Δείτε γκολ και φάσεις από τον φιλικό αγώνα του Αλμωπού με τον Πιερικό μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Δείτε φωτογραφίες από την φιλική αναμέτρηση:



















































ialmopia.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *