Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Εξιχνίαση απόπειρας ληστείας στην Κρύα Βρύση

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης Πέλλας, περίπτωση απόπειρας ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων που έλαβε χώρα την 12.08.2014 στην Κρύα Βρύση Πέλλας. Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και από τη συνδυαστική έρευνα στοιχείων και πειστηρίων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 27 ετών, για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 12.08.2013, ο προαναφερόμενος με τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να αφαιρέσει τις ημερήσιες εισπράξεις από 79χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανωτέρω θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *