Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 18 Αυγούστου και ώρα 1 μ.μ. η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1ο ΘΕΜΑ: 

Αίτηση της κ. Τσαλίκη Ευφοσύνης του Χρήστου, για έγκριση χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας, για το κατάστημα «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ» (Αποθήκη τροφίμων – χονδρικού εμπορίου), με έδρα την Τ.Κ. Εξαπλατάνου.


2ο ΘΕΜΑ: 

Γνωμοδότηση για μονοδρόμηση της οδού Ανδριανουπόλεως στο κέντρο της Αριδαίας.


3ο ΘΕΜΑ: P 

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τον καθορισμό ωραρίου λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Αλμωπίας.


4ο ΘΕΜΑ: 

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τον καθορισμό του τύπου του εκθετηρίου πωλούμενων προϊόντων καθώς και της εμφάνισης – συμπεριφοράς των πωλητών λαϊκών αγορών.


5ο ΘΕΜΑ: 

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη κανονιστικής απόφασης σχετικά με την καθαριότητα των λαϊκών αγορών του Δήμου Αλμωπίας και του τρόπου έκθεσης και πώλησης των προϊόντων.




Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *