Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Στη Γ' Εθνική ο Άρης!

Τέλος στο σίριαλ για το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Άρης έβαλε η Κοινωνία Μελών της ομάδας, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Με ψήφους 108 υπέρ και 11 κατά (υπήρχαν και 3 άκυρα και 1 λευκό), οι οπαδοί αποφάσισαν υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε μέσω επιστολής. 

Από σήμερα Παρασκευή (22/08) αρχίζουν πλέον οι διαδικασίες της εκκαθάρισης της ΠΑΕ που θα οδηγήσουν στη Γ΄ Εθνική, με ταυτόχρονη απόσυρση της συμμετοχής από τη Football League. H απόφαση, αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη τη προσεχή Δευτέρα.


sport-fm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *