Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Δάφνη Πέλλας: Πυροβόλησε το γείτονά του και αυτοκτόνησε!

Ένας 78χρονος αυτοκτόνησε, όταν πυροβόλησε και θεώρησε πώς σκότωσε 70χρονο γείτονά του, με τον οποίο είχαν χρόνια προσωπική αντιδικία.

Το αιματηρό περιστατικό εξελίχθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι  της Τετάρτης 20 Αυγούσου, στο χωριό Δάφνη Πέλλας. Ο 78χρονος έστησε ενέδρα στον 70χρονο γείτονά του, κοντά στα σπίτια τους κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα, όταν εμφανίστηκε μπροστά του και μετά από μία μικρή λογομαχία, το πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

Ο δράστης σοκαρίστηκε όταν ο 70χρονος έπεσε αιμόφυρτος, καθώς συνειδητοποίησε τι είχε κάνει.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, έστρεψε το κυνηγετικό όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο βρήκε νεκρό τον 78χρονο, ενώ ο 70χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να εντοπίσουν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τις ενέργειες του δράστη και αυτόχειρα.

Αναμένεται να κάνουν το ίδιο με το θύμα της επίθεσης, προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, καθώς και το παρελθόν της αντιδικίας, που οδήγησε σε αυτό το αιματηρό περιστατικό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *