Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

IALMOPIA LIVE: Αγάπη για την Αλμωπία μας στο Ποντιακό Πανοΰρ 2014 από την Εύξεινο Λέσχη [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Αγάπη για την Αλμωπία μας στο Ποντιακό Πανοΰρ 2014 από την Εύξεινο Λέσχη [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]



1974 - 2014... 40 Χρόνια Ποντιακός Πολιτισμός!


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ποντιακό Πανοϋρ 2014 την Παρασκευή (22/8) στο 2ο Γυμνάσιο στην Αριδαία.

"Μια πολύ ωραία εκδήλωση και ιδιαίτερα συγκινητική για όλο τον κόσμο τη στιγμή που οι Ακρίτες Αλμωπίας μαζί με την Εύξεινο Λέσχη μοιράστηκαν και χόρεψαν δίνοντας ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που θέλουν να μας διχάσουν με τους τοπικισμούς τους. Αγάπη για την Αλμωπία, αυτό μόνο!"

Ήταν ένα σχόλιο αναγνώστη που εξέφρασε όλον τον κόσμο που αγαπά και τιμά με την παρουσία του κάθε χρόνο την περιοχή μας. Ένα σχόλιο από καρδιάς γι αυτούς που ζουν και αναπνέουν για τον τόπο αυτό. Ένα σχόλιο γεμάτο πολιτισμό!


Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στην εκδήλωση και κάλυψε την βραδιά με βίντεο και φωτογραφίες που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.


Συγχαρητήρια σε όλους για την πανέμορφη εκδήλωση!


Δείτε πλάνα από την βραδιά μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:







































































ialmopia.gr

2 comments:

  1. συγχαρητηρια σε ολους οσους βοηθησαν να πραγματοποοιηθει αυτη η εκδηλωση, ηταν ενα γερο μηνυμα ενοτητας και σεβασμου για τον τοπο μας προς ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *