Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Η μυστηριώδης ρωγμή στο Μεξικό (vid)

Μια γιγαντιαία ρωγμή μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου έχει ανοίξει στο έδαφος του Μεξικού, προκαλώντας ανησυχίες στους επιστήμονες (Pics+Vid)




Hermosillo alla de Suaqui de la candelaria από stefanelonikitelo



http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS

Γεωλογικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τα αίτια μιας ρωγμής,μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου που βρίσκεται κοντά στην πόλη Hermosillo στο βορειοδυτικό Μεξικό.

Σύμφωνα με το Sky News, η ρωγμή έχει βάθος 8 μέτρα και διασχίζει έναν αυτοκινητόδρομο στο βορειοδυτικό Μεξικό, ενώ ορισμένα τμήματα της ρωγμής φτάνουν σε πλάτος τα 16 μέτρα.




Οι ερευνητές της πολιτικής προστασίας,υποθέτουν ότι προκλήθηκε από έναν σεισμό που έπληξε την περασμένη εβδομάδα την περιοχή ή ένα υπόγειο ρεύμα που έκανε τη γη να καταρρεύσει

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *