Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

IALMOPIA LIVE: Δείτε την τελετή έναρξης του Eυρωπαϊκού τουρνουά Aridea Cup 2014 [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ξεκίνησε η γιορτή του τένις στην Αριδαία.


Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα το Aridea Cup στα γήπεδα της Πιπεριάς. Με την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, κηρύχτηκε και επίσημα η έναρξη της εβδομαδιαίας γιορτής του τένις στην Αριδαία. 

Την διοργάνωση που έχει ήδη μετατραπεί σε έναν σημαντικό αθλητικό θεσμό του τόπου και συγκεντρώνει αθλητές με αξιόλογο επίπεδο στο άθλημα απ’ όλη την Ευρώπη, τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους ο τωρινός δήμαρχος Αριδαίας Δημήτρης Πασόης, ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αντισφαίρισης Ελλάδος , Ζανιάς Σπυρίδων καθώς και ο Τσιάρας Πέτρος, αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας. 

Τη σκυτάλη παίρνουν οι αθλητές με ένα γεμάτο πρόγραμμα που ξεκινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ και υπόσχεται για άλλη μια χρονιά δυνατές συγκινήσεις για τους φανατικούς του αθλήματος και όχι μόνο.


Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές!



Δείτε το βίντεο της γιορτής του τένις μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:























Δείτε φωτογραφίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας:












ialmopia.gr
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *