Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Το Ice Bucket τώρα και σε... καρτούν! (vid)

Δείτε ένα χιουμοριστικό βίντεο σε καρτούν, όπου αστέρες του ποδοσφαίρου κάνουν Ice Bucket, με τις ατάκες τους να είναι εκπληκτικές.





Το Ice Bucket έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τις τελευταίες ημέρες. Μεγάλοι αστέρες, ο ένας μετά τον άλλον, παίρνουν κουβάδες με νερό και παγάκια και το ρίχνουν πάνω τους στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ασθένεια Λου Γκέρινγκ.

Ένα υπέροχο βίντεο σε καρτούν έχει δει το φως της δημοσιότητας και δείχνει μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου να αποδέχονται την πρόκληση, με τις ατάκες τους όμως να είναι όλα τα λεφτά.

Χιουμοριστικές ατάκες, σε ένα βίντεο πραγματικά έξυπνο, το οποίο αξίζει να δείτε. Μπορεί να είναι μόδα, αλλά τουλάχιστον γίνεται για καλό σκοπό. 


http://www.ialmopia.gr/search/label/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *