Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Μείωση των επιτοκίων για τα δάνεια αγροτικών, επιχειρηματικών και οικιακών φωτοβολταϊκών ζήτα ο Διονύσης Σταμενίτης

Την μείωση των επιτοκίων για τα δάνεια αγροτικών, επιχειρηματικών και οικιακών φωτοβολταϊκών ζήτησε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου.

Ειδικότερα ο κ. Σταμενίτης υπογραμμίζει στην επιστολή του: «Μετά τις ρυθμίσεις που ψήφισε το ελληνικό κοινοβούλιο για τη βιωσιμότητα του ΛΑΓΗΕ αλλά και την φορολόγηση που έχει επιβληθεί στους κατόχους φωτοβολταϊκών είναι κατανοητό ότι το ρίσκο των τραπεζών μηδενίζεται. Συνεπώς, αναγνωρίζεται η προσφορά των ιδιοκτητών στην προσπάθεια που γίνεται και ταυτόχρονα ελαχιστοποιούνται τα περιθώρια για περαιτέρω επιβάρυνση τους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι απαραίτητο να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα ώστε να διευκολυνθούν οι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας».

Στο πλαίσιο αυτό ο Βουλευτής ζητά από τον κ. Παπαγεωργίου να εξετάσει την πρόταση του και να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε αυτή να υλοποιηθεί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *