Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα διαρροή γυμνών φωτογραφιών celebrities από το iCloud

Το Σάββατο υπήρχε μια νέα διαρροή γυμνών φωτογραφιών celebrities από το iCloud, μεταξύ των οποίων η Kim Kardashian, η Vanessa Hudgens, η Hope Solo και η Jennifer Lawrence. Πρόκειται για τη δεύτερη διαρροή από το iCloud μετά τις Ariana Grande, Victoria Justice, Jenny McCarthy, Kate Upton, Mary E. Winstead και πολλές ακόμη. 

Το περιστατικό που έχει εκθέσει την Apple ανεπανόρθωτα, φαίνεται πως είναι μια καλά στημένη επιχείρηση, που είχε μήνες σχεδιασμού. Υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιήθηκε κάποιο Python script, εκτελώντας brute force attacks στους λογαριασμούς iCloud των celebrities. 

Η Apple επιμένει πως δεν είναι δική της η ευθύνη, αλλά δεσμεύεται να πάρει παραπάνω μέτρα για την ασφάλεια των χρηστών.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *