Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου Έδεσσας με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης

Μία εποικοδομητική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό, για θέματα που αφορούν το Δήμο Έδεσσας.

Κεντρικό στοιχείο της συνάντησης ήταν η εξεύρεση πόρων για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου της Έδεσσας με οικονομικό και φιλικό στο περιβάλλον σύστημα θέρμανσης και την κατασκευή έργων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, καθώς είναι κρίσιμο το ζήτημα της προετοιμασίας για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Η συνεργασία του Δήμου Έδεσσας με το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης έχει βαθιές ρίζες και τα τελευταία χρόνια έχουν υλοποιηθεί σημαντικά έργα με πόρους του Υπουργείου, που αποτελεί ένα πλαίσιο αναφοράς για τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Βόρειας Ελλάδας.



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *