Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ημερίδα για τον καταρροϊκό πυρετό στην Έδεσσα

Μέτρα πρόληψης κατά του προβλήματος του καταρροϊκού πυρετού θα παρουσιαστούν στην ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Έδεσσας με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των αγροτοκτηνοτρόφων της περιοχής και τη θωράκιση των μονάδων τους από την επικίνδυνη αυτή ασθένεια.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας.

Τις εισηγήσεις για τα μέτρα πρόληψης κατά του καταρροϊκού πυρετού θα πραγματοποιήσουν ο κ. Λάζαρος Παρασκευαΐδης, Γεωπόνος – Ζωοτέχνης, Σύμβουλος Ανάπτυξης της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Ελέγχου του Προγράμματος Καταπολέμησης των Κουνουπιών και ο κ. Μιχάλης Μιαούλης, Βιολόγος MSc.






Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *