Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Γεωργίου Χρήστος: "Έχουμε πολύ όρεξη να δώσουμε λύσεις και να δουλέψουμε ομαδικά για το κοινό καλό της Αλμωπίας μας"

Nα πω και εγώ καλό μηνά σε όλους και καλή μας επιτυχία στο έργο που κληθήκαμε να αναλάβουμε ως νέα δημοτική αρχή του δήμου Αλμωπίας.


Ως δημοτικός σύμβουλος και κυρίως ως ενεργός πολίτης θα ήθελα να αναφέρω ότι γνωρίζουμε ότι το κάθε τι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας ,γνωρίζουμε επίσης ότι τα ζητήματα που τρέχουν είναι παρά πολλά και εξίσου σημαντικά, με σημαντικότερα όλα αυτά τα θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει ο κάθε ένας από μας, τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να υπάρχει θέληση και όρεξη για δουλειά, με ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις για τον τόπο μας.

Σήμερα νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί είδα στο πρόσωπο όλων των συναδέλφων & συνεργατών και ιδιαίτερα του δήμαρχου μας διάθεση και πολύ όρεξη να δώσουμε λύσεις και να δουλέψουμε ομαδικά για το κοινό καλό της Αλμωπίας μας.

Ευελπιστώ και από την πλευρά τους όλοι οι πολίτες να συμβάλουν και να προσπαθήσουν μαζί μας σε ότι είναι θετικό για τον τόπο μας και προπάντων για το γενικό συμφέρον των πολιτών.

Τέλος θα ήθελα να γνωρίζετε ότι από την πλευρά μου θα είμαι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους καθώς επίσης και στους πολίτες για να συμβάλω με όποιον τρόπο χρειαστεί και από όποια σκοπιά μου ζητηθεί έτσι ώστε η Αλμωπία να φτάσει εκεί που της αξίζει

Με απεριόριστη εκτίμηση
Γεωργίου Χρήστος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *