Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε το 20ο Τουρνουά Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Μακεδονίας – Θράκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ολοκληρώθηκε και φέτος επιτυχώς το Τουρνουά Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Μακεδονίας – Θράκης. Το 20ο Τουρνουά έλαβε χώρα στα Λουτρά του Πόζαρ το Σάββατο 4 και
την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014. 

Το γιορτινό κλίμα της όλης εκδήλωσης και η φιλική συμπεριφορά των αθλητών – συναδέλφων όλων των αποστολών εκπλήρωσαν όλους τους στόχους του τουρνουά που ήταν η ευγενής άμιλλα, η μετάδοση του αθλητικού πνεύματος και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων και άφησε μια ευχάριστη ανάμνηση σε διοργανωτές και συμμετέχοντες.

Την διοργάνωση είχε αναλάβει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ. Στο τουρνουά συμμετείχαν δεκατέσσερις αθλητικές αποστολές από Μακεδονία και Θράκη ενώ ο αριθμός των παιχτών και συνοδών ξεπέρασε τα 450 άτομα.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας ευχαριστεί το Δήμο Αλμωπίας για την παραχώρηση των γηπέδων, τους επιχειρηματίες των χωριών Λουτράκι και Όρμα για την άψογη φιλοξενία τους και φυσικά τις αποστολές που συμμετείχαν , το Δ.Σ. της ΠΕΕ ΟΤΕ και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Ο.Τ.Ε.








Από το Δ.Σ. του Π.Κ. ΟΤΕ Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *