Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών και εργαζομένων για τα Άτομα με Αναπηρία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας

Ξεκίνησε στα Γιαννιτσά και ειδικότερα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας (ισόγειο του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών, Κολοκοτρώνη 10), τα πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών στελεχών και εργαζομένων του Αναπηρικού Κινήματος, που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων ΑμεΑ του Κέντρου. 

Πρόκειται για μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που η Ε.Σ.Α.μεΑ. επέλεξε να γίνει σε έξι πόλεις Δήμων της χώρας μας, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα Γιαννιτσά του Δήμου Πέλλας. 




Το πρόγραμμα

Ειδικότερα:

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2007-2013», ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ «Λοιποί Φορείς Παροχής Δια Βίου Εκπαίδευσης» της προγραμματικής περιόδου «ΕΣΠΑ 2007-2013», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και εθνικών πόρων, υλοποιεί Έργο με τίτλο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» 

Πρόκειται για πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών στελεχών και εργαζομένων του Αναπηρικού Κινήματος στο σχεδιασμό πολιτικής για θέματα αναπηρίας. 

Τα συνολικά έξι εκπαιδευτικά προγράμματα συνολικής διάρκειας 200 ωρών το καθένα πραγματοποιούνται την χρονική περίοδο από τον Οκτώβριο 2014 μέχρι τον Ιανουάριο 2015 και διεξάγονται στις εξής πόλεις: Αθήνα (1 τμήμα), Γιαννιτσά (1 τμήμα), Λάρισα (1 τμήμα), Μυτιλήνη (1 τμήμα) Καστοριά (1 τμήμα), και Ιωάννινα (1 τμήμα).



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *