Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Γυμνάσιο Προμάχων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με κεντρικό μήνυμα "Ποτέ πια πόλεμος, ποτέ πια φασισμός" πραγματοποιήθηκε σε γιορταστικό κλίμα η εκδήλωση του Γυμνασίου Προμάχων για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Αρχικά έγινε ο ορισμός σημαιοφόρου και παραστατών για την τρέχουσα σχολική χρονιά. Στη συνέχεια ακολούθησε η επίδοση των αριστείων και βραβείων προόδου από τον διευθυντή του σχολείου κ. Ευστάθιο Πασόη στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2013-2014.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ακόμα ανάγνωση του χρονικού του πολέμου, απαγγελία ποιημάτων, εκτέλεση τραγουδιών από τη χορωδία, προβολή βίντεο και ένα σύντομο μονόπρακτο θεατρικό έργο. Την επιμέλεια της γιορτής είχε ο φιλόλογος του Γυμνασίου Προμάχων κ. Ιωάννης Πούτης και τη μουσική επιμέλεια η καθηγήτρια Φυσικής, κα Ευαγγελία Σαμαντά.










Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση στο ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *