Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

6,5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 6,5% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, δίνει νέα δημοσκόπηση.



Στην πρόθεση ψήφου της GPO για την εκπομπή "Ανατροπή" Mega στην τρίτη θέση... έρχονται οι αναποφάσιστοι με 18,2 ενώ την πραγματική τρίτη θέση στα εκλογικά ποσοστά καταλαμβάνει το Ποτάμι με 6% και ακολουθούν το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή με 5,7%.

Τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου

ΝΔ: 20,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 26,7%
ΠΑΣΟΚ: 4%
ΑΝΕΛ: 3%
Χρυσή Αυγή: 5,7%
ΚΚΕ: 5,7%
Ποτάμι: 6%
Λαός: 2,1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,6%
Άλλο: 4,7%
Λευκό / Άκυρο: 2,1%
Αναποφάσιστοι: 18,2%

Δημοφιλέστερος πολιτικός αναδεικνύεται από τη δημοσκόπηση ο Αλέξης Τσίπρας με 42,8% ενώ ο Αντώνης Σαμαράς ακολουθεί με 41%. Καταλληλότερος πρωθυπουργός ωστόσο παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 43,1% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει ποσοστό 37,2%
Όχι σε πρόωρες εκλογές

Σαφής είναι η θέληση των πολιτών να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές καθώς σε ποσοστό 55,7% επιθυμούν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ενώ αντίθετη άποψη εκφράζει το 40,3%.


πηγή: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *