Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμος Αλμωπίας για την εγκατάσταση του κτηματολογίου στην περιοχή μας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διάλογος του Δήμου Αλμωπίας με την κοινωνία, όσον αφορά στην εγκατάσταση του Κτηματολογίου τους επόμενους μήνες στην περιοχή μας, όπου θα παραμείνει τα επόμενα περίπου πέντε χρόνια.

Αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις να στεγαστεί σε χώρο του πρώην Δημαρχείου Εξαπλατάνου, τελικά μετά από γόνιμο διάλογο με τους πολίτες, τους φορείς και τους εκπροσώπους της Εταιρίας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος αποφάσισε να προτείνει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο που είναι αρμόδιο να λάβει τις τελικές αποφάσεις, το «Σπίτι των Ποιητών».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Μπίνος επιμένει στην προεκλογική του δέσμευση για ενίσχυση της Ανατολικής Αλμωπίας, η οποία τα προηγούμενα χρόνια βίωσε μία πρωτόγνωρη υποβάθμιση, μετά και τη συνένωση των δύο πρώην Δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου, καθώς θεωρεί όπως έχει δηλώσει πολλές φορές πως αποτελεί δικαίωμα για τους πολίτες η ισόρροπη ανάπτυξη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *