Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Αλμωπίας

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας.


Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Κετικίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, επισκέπτεται καθημερινά τις Τοπικές Κοινότητες στις οποίες υλοποιούνται ασφαλτοστρώσεις. Πρόσφατα έγιναν εργασίες στη Φιλώτεια και στην Κωνστανία και θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα χωριά μας.

Ο κ. Κετικίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες, ώστε να λυθούν κάποια σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας, αλλά και η έδρα του Δήμου μας, η Αριδαία. Δυστυχώς, τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε ούτε η στοιχειώδης συντήρηση των δρόμων, με αποτέλεσμα να έχει συσσωρευτεί ένας μεγάλος όγκος εργασιών. Γι’ αυτό το λόγο, ζητώ εκ μέρους όλης της Δημοτικής Αρχής, την κατανόηση των συμπολιτών μας, οι οποίοι θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχουν απόλυτο δίκαιο που παραπονιούνται».

Τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *