Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Το ΚΑΠΗ Έδεσσας γιόρτασε την ημέρα των ηλικιωμένων

Με πολύ κέφι γιορτάστηκε η Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, η 1η Οκτωβρίου, από το ΚΑΠΗ Έδεσσας στο Κέντρο των Καταρρακτών.

Στην εκδήλωση για την Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, η απερχόμενη και ο νέος Πρόεδρος κ. Μαρία Κατσάρα Βλάχου και κ. Δημήτρης Γιώγας και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κ. Νατάσα Ιατρίδου.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ πρόσφεραν μία ανθοδέσμη στην κ. Κατσάρα τιμώντας την για την πολύχρονη παρουσία της στη Διοίκηση του ΚΑΠΗ και καλωσόρισαν το νέο Πρόεδρο.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, αναφερόμενος στην Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας τόνισε «Θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου σε όλες και σε όλους για υγεία και ποιοτικά γηρατειά. Η συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ Έδεσσας δίνουν σε όλους μας μεγάλη ικανοποίηση, διότι νοιώθουμε ότι με τις δράσεις του ΚΑΠΗ συμβάλουμε στην καλυτέρευση της ζωής σας».





Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *