Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ήττα στην Καστοριά για Πανεδεσσαϊκό [ΒΙΝΤΕΟ]

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Βορρά στη Γ' Εθνική η ομάδα της Έδεσσας,γνωρίζοντας την ήττα με 93-67.


Με το δεξί ξεκίνησε η αντρική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στην πρεμιέρα του φετινού Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας επικρατώντας εύκολα του νεοφώτιστου ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ με 93-67.

Το ζητούμενο ήταν η νίκη, η οποία επετεύχθη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η ομάδα απέδωσε πολύ ωραίο μπάσκετ ευχαριστώντας απόλυτα τον κόσμο που γέμισε χτες το Κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης» και δείχνοντας πολύ καλά δείγματα για τη συνέχεια.Την άλλη Κυριακή(19/10) Πανεδεσσαϊκός-Σιάτιστα.



ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 39-21, 56-35, 70-50, 93-67

Διαιτητές:  Δαμίγος-Αγραφιώτης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Σούλιος): Δαραβίγκας 2, Παπαδημητρίου 2, Δίτσιος, Γυμνόπουλος 8, Αντωνιάδης 3 (1), Καραμήτσος 19, Ντάλλης 22 (4), Τασιούδης 22, Τεπετίδης 7 (1), Τζήλλας 2, Πανταζής, Κόκουρας 6.

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Χασάπης): Στρέπκος 13 (2), Σπανός 3 (1), Δημητρόπουλος 18 (4), Τακατζόγλου, Κλιμτσάρης, Μάρκου, Καρνάβας 17, Τσάμης 4, Δάφνης, Μακρόπουλος 7 (1), Λελούδας 2, Θεοδώρου 3.







                                                                                                                       
  πηγή: fouit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *