Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΓΕ Πιερίας 73-46. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΓΕ Πιερίας 73-46. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]



Με το ‘δεξί’ στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας. Με νίκη και μάλιστα επιβλητική (73-46) απέναντι στην ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα της Αριδαίας.

 Με σωστές επιλογές στην επίθεση και δυνατή άμυνα κατάφερε να πάει τη διαφορά σε διψήφιους αριθμούς από τα μέσα του 1ο δεκάλεπτο και να την αυξάνει συνεχώς για να κλείσει το ημίχρονο στο +20 με τρίποντο του Αρβανιτάκη ακριβώς με τη λήξη.

Το 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα από την Κατερίνη να μην βρίσκει διαδρόμους για το καλάθι και τον ΠΑΟΚ να είναι εύστοχος από τη γραμμή του τριπόντου, κάνοντας έτσι το 4ο δεκάλεπτο να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα με τη διαφορά να έχει πάει στο +25.

Ξεχώρισε και έκανε τη διαφορά όπως αναμενόταν ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ Δ. Αρβανιτάκης μαζί με τον
Τριανταφύλλου, ενώ πολύ καλός ήταν και στο ντεπούτο του ο Μ. Μπάτσος. Θετική πρεμιέρα παρότι υπήρχαν και οι απουσίες των Σαρακινλή, Αβραάμ και Βαρδάρη. Το επόμενο Σάββατο ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας αγωνίζεται στα Γιαννιτσά κόντρα στο Φίλιππο Ν.Πέλλας.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (24-12) 2o (47-27) 3o (66-41) 4o (73-46)


ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΠΕΪΟΣ 4, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ , ΜΠΑΤΣΟΣ 12, ΛΙΟΥΓΚΑΣ 11(3), ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ 22(4), ΔΕΛΟΓΛΟΥ 4, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 18(1), ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ 2

ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: KΡΥΣΤΑΛΛΑΚΗΣ 1, ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗΣ 4, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 3(1), ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ 2, ΚΑΡΟΖΑΣ 6, ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ , ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ 4, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ 15(2), ΔΑΜΑΛΗΣ 9(1)



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:





Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:








































ialmopia.gr

4 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *