Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: ΦΟ Αριδαίας - Εύαθλος Πολυκάστρου 65-75. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: ΦΟ Αριδαίας - Εύαθλος Πολυκάστρου 65-75. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

 

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΦΟΑ καθώς ηττήθηκε στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής από τον Εύαθλο Πολυκάστρου στην Αριδαία.


Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι με τον Εύαθλο να κρατά τα ηνία του σχεδόν σε όλο το παιχνίδι αλλά χωρίς να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Η ομάδα της Αριδαίας πλήρωσε τα πολλά λάθη και τα πολύ κακά ποσοστά στα 3ποντα (19%!!).

Παρά την ήττα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής Π.Βάτσης για την συνέχεια αναφέροντας πως η ομάδα σε έναν μήνα και με την προσθήκη του τραυματία Χαραλαμπίδη θα είναι απολύτως έτοιμη! Για την επόμενη αγωνιστική ο ΦΟΑ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αετού Κιλκίς στο Κιλκίς.


Τα στατιστικά της ομάδας του ΦΟΑ:






Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:





Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:


















ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *