Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Φάκελος αδέσποτα Αλμωπίας: Σοβαρή καταγγελία του προέδρου: "Άσπρο βανάκι αφήνει αδέσποτα στην περιοχή μας!"

Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα προέκυψε - και η αλήθεια είναι πως πέρασε στα χαμηλά τις επόμενες ημέρες - κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (4/10) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμο Αλμωπίας και τον Σύλλογο Φίλων Ζώων ¨ΕΛΠΙΔΑ¨

Είναι ένα θέμα που αφορά άμεσα όλους τους πολίτες Αλμωπίας και έχει να κάνει με τον συνεχή αυξανόμενο αριθμό των αδέσποτων στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, άσπρο βανάκι εθεάθη να έρχεται στην περιοχή μας (έξω από την Αριδαία) και αφήνει αδέσποτα ζώα ελεύθερα! Τόσο ο πρόεδρος της Φιλοζωικής Αλμωπίας κ. Παραστατίδης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας κ. Τσιμτσιρίδης κάνουν έκκληση σε όλους εμάς: 
 
"Σε περίπτωση που δει κάποιος να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αμέσως να επικοινωνήσει είτε με το Α.Τ. Αριδαίας ή με τον Σύλλογο της Φιλοζωικής ή ακόμα και με τον Δήμο Αλμωπίας!"


Όπως καταλαβαίνετε το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και για την δημόσια υγεία, καθώς ο Σύλλογος της Αριδαίας αδυνατεί να αντεπεξέλθει, παρά τις μεγάλες και φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά, γι' αυτό και ζητάει την πλήρη στήριξη από όλο τον κόσμο καθώς "την ευθύνη την έχουμε όλοι μας και όχι μόνο ο Δήμος", σύμφωνα με τον κ. Παραστατίδη.


ialmopia.gr

3 comments:

  1. να βρειτε αυτον που φερνει τα ζωα και να τον συλλαβετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το κακό έχει παραγίνει.Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.Δεν είναι πόλη να κατοικείς και να περπατας η Αριδαία.Δεν υπάρχει καθαρό πεζοδρόμιο πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *