Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Τζαμτζής: Πρόβλημα με τη μεταφορά μαθητών του Ανύδρου

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μεταφορά των μαθητών από το Άνυδρο στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο του Προφήτη Ηλία μετέφερε στη Βουλή ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στη Βουλή.

Ο κ. Τζαμτζής κατέθεσε αναφορά στον Υπουργό Παιδείας κ. Λοβέρδο Ανδρέα και στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο Αργύρη επισημαίνοντας το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών Ανύδρου το οποίο συγχωνεύτηκε με στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Προφήτη Ηλία.

Ο κ. Τζαμτζής τόνισε στους αρμοδίους ότι η μεταφορά των μαθητών Ανύδρου στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο του Προφήτη Ηλία μέχρι και την περσινή χρονιά γινόταν με ασφάλεια με ΤΑΧΙ. Η απόφαση για να μεταφέρονται οι μαθητές με τη δημόσια συγκοινωνία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους μαθητές και στους γονείς όσον αφορά την ασφαλή μεταφορά τους διότι πρόκειται για πολύ μικρά παιδιά.

Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών προτείνοντας είτε την συνέχιση της μεταφοράς των μαθητών με ΤΑΧΙ είτε με ένα μικρό σχολικό λεωφορείο με συνοδό που να μπορεί να καλύπτει όλα τα δρομολόγια από και προς τα σχολεία τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *