Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

The World of Ice and Fire: Ο George R.R Martin του Game of Thrones κυκλοφόρησε το καινούργιο του βιβλίο

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου βιβλίου The World of Ice and Fire του George R.R Martin, συγγραφέα του Game of Thrones.

Για την ώρα, δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά.

Έχει χαρακτηριστεί ως ένα πλούσιο σε όγκο βιβλίο, που περιγράφει τα γεγονότα από την αυγή της ‘Νέας Εποχής’ έως το θάνατο του Mad King, Aerys II Targaryen (πατέρα της Daenerys Targaryen και προκάτοχο του Robert Baratheon στο θρόνο του Westeros).

Το βιβλίο θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν ακόμα και οι περιστασιακοί αναγνώστες του "A song of Ice and Fire".

Ποιοι ήταν οι πρώτοι άνδρες; Ποιος ήταν ο Aegon ο κατακτητής; Θα ρίξει επίσης φως στα γεγονότα του παρελθόντος που προκάλεσαν τις αιματηρές μάχες μεταξύ των Baratheon, Stark και Lannister.


Μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει και το "The Winds of Winter", το 6ο βιβλίο δηλαδή του Game of Thrones.




news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *