Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Εντός του Νοεμβρίου η δημοσίευση της προκήρυξης του διαγωνισμού για τις εργατικές κατοικίες Αρχοντικού»

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Παναγή Καρέλλα είχε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με την πορεία του έργου των εργατικών κατοικιών στην περιοχή του Αρχοντικού Πέλλας. 

Ειδικότερα ο κ. Σταμενίτης ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με τις διαδικασίες και το στάδιο, στο οποίο βρίσκεται σήμερα ο διαγωνισμός, ζητώντας από τον Αντιπρόεδρο να επισπεύσει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η δημοσίευση της προκήρυξης του διαγωνισμού. 

Να σημειωθεί ότι, ο διαγωνισμός θα αφορά στην επιλογή τριών (3) εργοληπτών που θα συμμετάσχουν στην ομάδα σχεδιασμού του έργου «Συνέχιση εργασιών μετά από έκπτωση του αναδόχου του έργου: “Ανέγερση οικισμού 42 κατοικιών σε διώροφακτίρια τύπων μίας αίθουσας συγκεντρώσεων και δύο καταστημάτων, με τις εγκαταστάσεις τους και τα έργα υποδομής και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου (οδοποιία, δίκτυα ύδρευσης – αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμός περιβάλλοντος χώρου, κ.λ.π.) στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ του Ν. Πέλλας, με την επωνυμία «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΙΙΙ». 

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Σταμενίτη ότι εντός του επόμενου μήνα (Νοέμβριος 2014) θα πραγματοποιηθεί η δημοσίευση του διαγωνισμού, με απόφαση του Δ.Σ. του οργανισμού, το οποίο θα εγκρίνει τα τεύχη δημοπράτησης. 

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις ο κ. Σταμενίτης δήλωσε: « Είναι φανερό ότι η ολοκλήρωση των εργατικών κατοικιών στην περιοχή του Αρχοντικού έχει δρομολογηθεί και περνάμε από το στάδιο της αδράνειας, όλων αυτών των χρόνων, στο στάδιο της δράσης και της υλοποίησης. Ταυτόχρονα είναι σαφείς οι προθέσεις του οργανισμού (ΟΑΕΔ) για την όσο το δυνατόν αμεσότερη διεκπεραίωση του ζητήματος και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *