Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης των HTC σε Android 5.0 Lollipop

Ξέρουμε από ανακοινώσεις της HTC πως τα HTC One M8 και HTC One M7 θα αναβαθμιστούν 90 ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του Lollipop. Μαζί θα διατεθεί και το Eye Experience software. Για να δούμε αναλυτικά όμως τις αναβαθμίσεις των συσκευών που έχουν προγραμματιστεί από την HTC.

Τα HTC One M8 και M7 είναι στην πρώτη γραμμή των αναβαθμίσεων, με τις Google Play εκδόσεις να τη λαμβάνουν τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, ενώ οι εκδόσεις με το Sense θα τη λάβουν Ιανουάριο με Φεβρουάριο.

Μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου θα αναβαθμιστούν διάφορες συσκευές όπως το Desire EYE, One M8 Dual SIM, One M7 Dual SIM, One E8, One E8 Dual SIM και Butterfly 2.

Τα HTC One Mini 2 και Desire 816 ακολουθούν αργότερα, μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.

Τέλος, τα One Max, One Mini και Butterfly S αναμένεται να αναβαθμιστούν μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου.

Το 64-bit Desire 820 παραδόξως λείπει από τη λίστα, όπως και τα μοντέλα με Media Tek επεξεργαστή, τα οποία είναι ακόμα υπό αξιολόγηση, για το αν θα λάβουν ή όχι την αναβάθμιση.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *