Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια τροφίμων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ


Κατόπιν:


1.Της αρίθμ. 9379/16-04-2014 (ΑΔΑ: ΒΙΗΝΩΨΩ-Κ7Θ) διακήρυξης Ανοικτού δημόσιου διεθνή διαγωνισμού για την ανάδειξη προμηθευτή για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας της Μαθητικής Εστίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ και της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε. για ένα έτος, ο οποίος κρίθηκε άγονος για κάποιες ομάδες και δεν προέκυψε ανάδοχος για τις παρακάτω ομάδες:



1) Α΄ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ –ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

2) Η΄ ΟΜΑΔΑ ΓΛΥΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

3) ΟΜΑΔΑ Α΄ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.



2. Την αριθμ. 149/11-08-2014 (ΑΔΑ:6ΛΥΠΩΨΩ-B4N) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, η οποία επικυρώθηκε με την 12195/2014 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, η οποία διενήργησε έγκριση πρακτικού-ανάδειξη προμηθευτών με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση σε συνέχεια του άγονου ανοικτού δημόσιου διεθνή διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, της Μαθητικής Εστίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ και της Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε. για ένα έτος και επανάληψη της διαδικασίας ανάθεσης με διαπραγμάτευση, για ομάδες για τις οποίες δεν βρέθηκε ανάδοχος και την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον Δήμαρχο

3. Την αριθ. 24868/09-09-2014 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια τροφίμων (για ορισμένες ομάδες) και την επιλογή προμηθευτή/ων με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης-απευθείας ανάθεσης, καθώς και το γεγονός ότι η προθεσμία υποβολής προσφορών της συγκεκριμένης πρόσκλησης έληξε στις 19/09/2014, χωρίς να υποβάλλει σχετική προσφορά κανένας ενδιαφερόμενος

4. Την αριθ. 26219/22-09-2014 επαναληπτική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια τροφίμων και την επιλογή προμηθευτή/ων με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης-απευθείας ανάθεσης για τις ομάδες για τις οποίες δεν βρέθηκε ανάδοχος.

5. Την υποβαλλόμενη προσφορά

6. Το με αριθ. Πρωτ.: 27547/02-10-2014 πρακτικό διενέργειας –αξιολόγησης οικονομικών προσφορών με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση σε συνέχεια του άγονου ανοικτού δημόσιου διεθνή διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του προσώπων, σύμφωνα με το οποίο η επιτροπή μεταξύ άλλων γνωμοδότησε υπέρ της επανάληψης της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για τις παρακάτω ομάδες , για τις οποίες δεν υποβλήθηκε καμιά προσφορά και την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον Δήμαρχο:



1) Α΄ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ –ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



2) Η΄ ΟΜΑΔΑ ΓΛΥΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ



3) ΟΜΑΔΑ Α΄ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.



Παρακαλούνται: όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία, όπως καταθέσουν σχετική προσφορά μέχρι και την Τετάρτη 15-10-2014 , στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα στην υπηρεσία πρωτοκόλλου του Δήμου. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής παρακαλούνται να λάβουν γνώση των όρων της ανωτέρω αναφερόμενης διακήρυξης η οποία είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στον σύνδεσμο (www.dimosalmopias.gov.gr) και να προσκομίσουν μέχρι την ανωτέρω ημέρα, ώρα 15.00μμ, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην διακήρυξη πλην της εγγυητικής συμμετοχής.



Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας για τις παραπάνω ομάδες ενδεικτικού προϋπολογισμού έκαστη όπως αναφέρεται αναλυτικά στο παράρτημα Α ενδεικτικός προϋπολογισμός της διακήρυξης με αριθ. 9379/16-04-2014 (ΑΔΑ: ΒΙΗΝΩΨΩ-Κ7Θ) έχει προϋπολογισθεί στον προϋπολογισμό οικ. Έτους 2014 του Δήμου και των αντίστοιχων νομικών του προσώπων και το υπόλοιπο ποσό των τυχόν απαιτούμενων πιστώσεων θα προβλεφθεί στους προϋπολογισμούς του 2015 των νομικών προσώπων του Δήμου Αλμωπίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παραλαβή της διακήρυξης μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών (κ. Πετρούσης Ιωάννης, κ. Σαμάντη Σοφία τηλ. 2384350291 & 2384350278).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *