Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Στην ομιλία για την «Αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού» στο Ξενιτίδειο [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Στην ομιλία για την «Αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού» στο Ξενιτίδειο [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ] 


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (6/10) το απόγευμα η ομιλία για την «Αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού» στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Στο ξεκίνημα ο κ. Τσιμτσιρίδης καλωσόρισε τον κόσμο σε μια σύντομη ομιλία του, ενώ στη συνέχεια τις εισηγήσεις πραγματοποίησαν οι:

Λάζαρος Παρασκευαΐδης, Γεωπόνος – Ζωοτέχνης , Σύμβουλος Ανάπτυξης της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας & μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Ελέγχου του Προγράμματος Καταπολέμησης των Κουνουπιών για την Κεντρ.Μακεδονία ως κεντρικός ομιλητής και ο κ. Μιχαήλ Μιαούλης, Βιολόγος MSc.

Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στην ομιλία και σας μεταφέρει μέσα από φωτογραφίες και βίντεο το κλίμα της εκδήλωσης.


Δείτε το βίντεο:





Δείτε τις φωτογραφίες:







































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *