Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 64-65. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Έκλεψε τη νίκη από τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας η ομάδα των Γιαννιτσών στο τέλος του αγώνα!




Ακόμα μια πικρή ήττα για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας στην 8η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ το Σάββατο στην Αριδαία με 64-65.
 
Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά και βρισκόταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, ήρθε άλλο ένα καταστροφικό 4ο δεκάλεπτο που χάλασε τη διάθεση και έκοψε βαθμούς από την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον Σαρακινλή σε εξαιρετική βραδιά, σημειώνοντας 28 πόντους και μαζί με τον Αρβανιτάκη επιθετικά κρατούσαν το προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού.

Στο 4ο όμως δεκάλεπτο η ομάδα των Γιαννιτσών ανέβασε την απόδοση της και με τους Μπογδάνη (16) και Παπαϊδη (19) κατάφεραν και πέρασαν μπροστά στο σκορ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και πήραν την σπουδαία νίκη μέσα στην Αριδαία, συνεχίζοντας αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Σημαντικές οι απουσίες των Μπάτσου, Πέιου και Ουρτζάνη για την ομάδα του Αβρααμ. Επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας αγωνίζεται στο Λιτόχωρο με τον Μ.Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς.


Α ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o (21-17), 2o (38-26), 3o (54-42), 4o (64-65) 

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Eμμανουηλίδης, Λιούγκας 4, Αβραάμ 3(1), Αρβανιτάκης 16(1), Δελόγλου 5(1), Σαρακινλής 28(3), Τριανταφύλλου 8(1), Βαρδάρης.

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Χατζηαντωνίου): Στόιτσης, Δεμερτζής 9, Πατσιάνης, Βασιλειάδης 6, Παπαϊδης 19, Πανόπουλος, Μπουτάκης, Μπογδάνης 16(2), Καρυπίδης, Μόσχου 6, Καρύπης 2, Αργυρόπουλος 7(1)


Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *