Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΦΟ Αριδαίας - Σκυδραϊκός 81-57. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε ένα τρελό παιχνίδι ο ΦΟΑ κέρδισε την Σκυδρα με 81-57


Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Αριδαίας είχε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή της ο ΦΟΑ έφτασε στην νίκη τελικά άνετα! Στο πρώτο 10λεπτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ πάτησε γκάζι και ιδίως το ξέσπασμα στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου τον έφερε να προηγείται με 37-26 στο ημίχρονο.


Στο 3ο δεκάλεπτο και χωρίς λόγω η παίκτες του Βάτση χαλάρωσαν έκαναν πολλά λάθη και με πολύ κακά ποσοστά ευστοχίας βρέθηκαν να χάνουν, καθώς η Σκύδρα έκανε ένα σερί 17-3 μέσα σε αυτό το δεκάλεπτο. Στο τελευταίο 10λεπτο οι παίχτες της ομάδας της Αριδαίας αποφάσισαν να τρέξουν και να παίξουν πιο δυνατά.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπαβραάμ και τους Αβραμίδη-Τοπαλίδη να ακολουθούν πήρε μία αρκετά μεγάλη διαφορά.

Στο τελευταίο 3λεπτο του αγώνα μπήκαν οι μικροί της ομάδας που έδειξαν πως μπορούν να προσφέρουν όποτε τους ζητηθεί!

Καλή η διαιτησία των Ντόγκα-Παπαδόπουλου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o (14-15), 2o (37-26), 3o (46-50), 4o (81-57)


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Σαμαρτζίδης 2, Αβραμίδης 16(5), Ταρασίδης 5, Τοπαλίδης 17, Χαραλαμπίδης 2, Μπεγλόπουλος 10, Παπαβραάμ 16(4), Μαυρίδης 2, Τζάτσης 2, Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ. 1, Αμπάρης 8

ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Ντουλαβέρης, Γεωργιάδης 8, Φαντίδης 1, Δημπάρης, Ουγγρίνης 8, Τσανακτσίδης 9(1), Παπαδόπουλος 13, Καπετανόπουλος 3, Φέσιος 3, Δερμιτζάκης 5(1), Λόγγος 7, Μουμτζίδης


 Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *