Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Εφημερίδα και ημερολόγια μαθητών Δήμου Σκύδρας

Τους πλανόδιους εφημεριδοπώλες της παλιάς εποχής, μας θύμισαν τα μαθητούδια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας ( Ραφαηλία Μάστορα, Μάνος Σκαρβελάκης κι Έφη Κωστελίδου) που πήραν τις στράτες για να διαθέσουν την εφημερίδα τους. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να μην επισκεφτούν, στο Δημαρχείο, τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου που τους δέχθηκε με χαρά παραλαμβάνοντας την φρέσκια έκδοση. Και με την ευκαιρία, φωτογραφήθηκαν μαζί με τις δασκάλες τους που ήταν παρούσες (Kaλλιόπη Κολίνη , Αναστασία Χατζή).

Κυκλοφόρησε, λοιπόν, το οκτωβριανό φύλλο (αρ.80) της «Επικοινωνίας» με ποικιλία θεμάτων, όπως: πρώτη μέρα στο σχολείο, ευρωπαϊκή εβδομάδα μετακίνησης, όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι, γνωρίζω τα ζώα, βιβλιοπροτάσεις, εντυπώσεις από εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα κ.α. Την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του Λυκείου Σκύδρας (Δήμητρα Μαραντίδου, Στράτος Μπεκιάρης, Βασίλης Τσανακτσίδης, Δέσποινα Χατζηδημητριάδου και Κυριάκος Κυριακόπουλος) που πέρασαν την είσοδο του Δημαρχείου με σκοπό να μοιράσουν τα ημερολόγιά τους. Η Δήμαρχος συνομίλησε με τα παιδιά, ενώ παράλληλα ξεφύλιζε μ΄ενδιαφέρον τα ημερολόγια. Το Λύκειο διανέμει πέντε χρηστικούς τύπους ημερολογίων:1)Το τετράδιο,2)Μένουμε Ελλάδα,3)Ελληνικός κινηματογράφος4)Ξέρεις ότι… (μ’εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες),5)Εβδομαδιαίο(με εικόνες από τα παλιά αναγνωστικά του δημοτικού).

Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλές κυκλοφορίες!ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *