Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Οι παλιές φιλίες δεν σπάνε με τίποτα...

Στην Αλμωπία τελικά φαίνεται ότι όλοι είναι μια ωραία οικογένεια. Πολλές φορές βεβαίωςδημιουργούνται πηγαδάκια από ανθρώπους που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση ώστε να σχολιάζουν τα καλώς ή κακώς κείμενα. 
 
Σε μια τέτοια παρέα βρέθηκε ο φακός της εφημερίδας μας Νέα της Αλμωπίας και αποθανάτισε τους πρώην αντιδημάρχους Νίκο Αποστολίδη (θητεία Τ. Μπίνου 2002-2006) και του Τάσου Τσαβδάρη (Θητεία Δ. Πασόη 2010-2012). Από κοντά βεβαίως ο εν ανεργία δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κόγιος ο οποίος ήταν το πειραχτήρι της συζήτησης. Κάποια στιγμή προστέθηκε στην παρέα και ο δεινόσαυρος (όχι και ότι είναι νιάνιαρα στα κοινά) της αυτοδιοίκησης Βασίλης Κανονίδης τον οποίο και πειράξαμε για το αν συνταξιοδοτήθηκε από την πολιτική. Ο ίδιος απάντησε με νόημα πως έχει μέλλον έστω και αν δεν είναι άμεσο. 
 
Ο Νίκος Αποστολίδης θεωρεί ότι γρήγορα θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις στα δημοτικά ενώ ο Τάσος Τσαβδάρης μάλλον τον κοιτούσε σκωπτικά. Τέλος ο Ανδρέας Κόγιος τόνισε ότι όταν βάζει τον Αποστολίδη στο blogτου πάντα αυτή η ανάρτηση είναι πρώτη. Πουλάει ο Νίκος πώς να το κάνουμε!
 
 
 


πηγη: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *