Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν εξέταση για τις αγγειακές παθήσεις από το αγγειοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ»

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τις αγγειακές παθήσεις θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι Ιατροί Aγγειοχειρουργοί το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 από τις 15:00 μέχρι τις 20:30 στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου « ΑΧΕΠΑ» ( Ισόγειο, η είσοδος είναι από την Στ.Κυριακίδη 1).


Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Αγγειοχειρουργικού Τμήματος (Υπεύθυνος: Αναπλ. Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Κ. Κτενίδης) της Α΄ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ (Δ/ντής: Καθηγητής Γ. Μπασδάνης) και με την συνεργασία της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ (Γεν. Διευθύνουσα: Κ. Κουτσιαντά) στα πλαίσια της διημερίδας με τίτλο « Αγγειακές Ημέρες ΑΧΕΠΑ 2014», επιστημονική εκδήλωση αφιερωμένη στον πρόσφατα και αναπάντεχα αποβιώσαντα Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής Α.Π.Θ. Αστέριο Κατσαμούρη.

Η ενημερωτική εκδήλωση του κοινού και οι δωρεάν εξετάσεις τελούν υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations (A.P.R ΕΠΕ), στο τηλέφωνο 210 3645 629 και ώρες 09:30 έως 17:30, εκτός Σ/Κ
ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα https://aggeiakesimeresahepa.eventbrite.comστο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr

Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τους συμμετέχοντες αγγειοχειρουργούς της διημερίδας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις συγκεκριμένες ασθένειες, των οποίων η διάγνωσή πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συγκεκριμένων συμπτωμάτων.

Η εκδήλωση που αφορά τους ασθενείς αποσκοπεί στην κλινική εξέτασή τους, την εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex) ,όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.
 
 
 
πηγη:seleo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *