Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μελίτα Χισκάκη: "Ως απλός δημότης πλέον και γονιός, περιμένω μια δημόσια τοποθέτηση του κ. Δημάρχου για την ουσία του θέματος της ΓΣ"

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Δήμαρχο και αφού άκουσα τις αιτιολογημένες αντιδράσεις του αναφορικά με τα όσα είπα στη Γενική Συνέλευση, για την απουσία του, έχω την ηθική υποχρέωση να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

Στείλαμε την ακόλουθη πρόσκληση προς τον κ. Δήμαρχο με ημερομηνία αποστολής 11/11/2014:




Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και ώρα 11πμ, στην Εύξεινο Λέσχη, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Γενική Συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείο, με σκοπό την απευθείας ενημέρωση των γονιών και των δημοτών για το θέμα της μεταφοράς του 2ου Δημοτικού (προϋποθέσεις και άμεσες δράσεις).
Παρακαλούμε να παραβρεθείτε και να ενημερώσετε τους παραβρισκόμενους, τόσο για τις μέχρι τώρα κινήσεις του Δήμου Αλμωπίας όσο και για τις μελλοντικές σας ενέργειες σχετικά με την ίδρυση του νέου σχολείου.
Η παρουσία σας δε θα είναι μόνο χρήσιμη αλλά και αναγκαία για την ορθή και πλήρη ενημέρωση όλων μας.
Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εγκαίρως, εάν το πρόγραμμά σας επιτρέπει ή όχι την παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση.


Ζητήσαμε δηλαδή, την ΕΓΚΑΙΡΗ ενημέρωσή μας σχετικά με το εάν θα παραβρεθεί ή όχι, προκειμένου να αλλάξουμε την ημερομηνία της ΓΣ έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η παρουσία του.

Το Σάββατο το βράδυ, 15/11/2014, συναντηθήκαμε με τον κ. Δήμαρχο στο χορό της φιλοζωικής, όπου με ενημέρωσε ότι δε θα μπορέσει να παραβρεθεί στη ΓΣ λόγω συνάντησης στην Περιφέρεια για το θέμα του ΧΥΤΑ και ότι μάλλον θα τον αντικαταστήσει ο κ. Σωτηριάδης, γεγονός που θεώρησα απίθανο γιατί ο κ. Σωτηριάδης τη συγκεκριμένη ώρα θα έπρεπε να παραβρίσκεται στην εκδήλωση του 3ου Δημοτικού, για το Πολυτεχνείο.

Είναι λοιπόν προφανές ότι δε θα μπορούσαμε να αναβάλουμε τη ΓΣ μία μέρα πριν και μάλιστα Κυριακή.

Κατά το χαιρετισμό μου στη ΓΣ, εξέφρασα τη λύπη μου και την απογοήτευσή μου για την απουσία του Δημάρχου, την οποία γνώριζα από το Σάββατο το βράδυ και δεν ανέφερα το παραπάνω ιστορικό γιατί πίστευα ότι ήταν επουσιώδες.

Ζητώ συγνώμη για την παράληψή μου αυτή!

Παραταύτα, ως απλός δημότης πλέον και γονιός, περιμένω μια δημόσια τοποθέτηση του κ. Δημάρχου για την ουσία του θέματος της ΓΣ.

1 comments:

  1. Αυτο πειραξε το δημαρχο μας;;; για την ταμπακερα τιποτα;;;; ντροπη!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *